Pelletkachels

Pelletkachel creëert sfeer in uw interieur

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets. Er dient dan ook een rookkanaal aanwezig te zijn. Pelletkachels kunnen door de aanwezigheid van een venster het beste vergeleken worden met houtkachels met als verschil het materiaal dat verbrand wordt.

Moderne pelletkachels

Moderne pelletkachels zijn voorzien van een elektronisch regelsysteem, zodat het verbrandingsproces geoptimaliseerd wordt en er sprake is van een schone verbranding met een hoog rendement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een pelletkachel en modellen in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. K-Stove 8009 pelletkachel

  Deze K-Stove 8009 pelletkachel is een veelzijdige kachel.Van kleinere tot echt ruime vertrekken, deze pelletkachel kan ze verwarmen. Qua oppervlakte moet u dan denken aan 60 tot 90m2! Met zijn strakke,moderne uitstraling, past deze pelletkachel in bijna ieder interieur. Naast dat de K-Stove 8009 wordt geleverd in zwart, is het ook mogelijk om deze in beige en rood te verkrijgen.

  € 1.595,00
   
  K-Stove 8009 pelletkachel
 2. Janus Pellet

  Wilt u graag genieten van een sfeervolle verwarming zonder dat u daar een fortuin voor dient uit te geven? In dat geval is de Janus Pellet voor u ongetwijfeld interessant. Deze kachel is de eerste van zijn soort die beschikt over een Nederlands design en werd ontwikkeld in samenwerking met een Italiaanse pelletkachelfabrikant. Interessant om weten is dat de Janus Pellet geheel is geautomatiseerd. Hierdoor is het mogelijk om de kachel automatisch in werking te laten treden op een vooraf vastgesteld tijdstip. Bovendien zorgt het systeem van de kachel ook voor een continue aanvoer van pellets waardoor u er als gebruiker eigenlijk nagenoeg geen omkijken naar heeft. De Janus Pellet wordt standaard geleverd in een zwarte kleur.

  € 2.795,00
   
  Janus Pellet

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Shoppen op

Winkel Opties

Prijs
 - € Zoek
 
Merk
Vuurzicht
onze merken