Kal-Fire ECO-prestige 110-75 hoek

Kal-Fire ECO-prestige 110-75 hoek

De Kal-Fire ECO-prestige 110-75 hoek is een unieke gaskachel die niet alleen een warme sfeer, maar ook extra gezelligheid schept. Door deze gaskachel in huis te halen kunt u rekenen op een geheel unieke en vernieuwde ervaring met een vuurbeeld dat nog niet eerder is getoond.

Door de Kal-Fire ECO-prestige 110-75 hoek aan te kopen is het dan ook mogelijk om steeds te rekenen op een uniek vuurbeeld dat niet onder hoeft te doen voor die van een klassieke open haard. Daar komt bij dat deze haard beschikt over een nieuwe brander die is verwerkt in het vuurbed en de stammetjes die zijn opgestapeld.

Door deze manier van werken ontstaat een prachtig en imposant vuur die zorgt voor een gezellige, warme gloed in de woonkamer. Deze haard wordt standaard geleverd met een vlakke achterwand evenals een iMatch afstandsbediening, de nodige houtstammen en een 4-zijdig inbouwkader.

Voor een extra bedrag is het eveneens mogelijk om diverse achterwanden aan te kopen net als inbouwkaders en verschillende accessoires.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5.195,00

Details

Merk Kal-Fire
PDF Nee
Model inbouw
Systeem Gesloten
Vermogen (kW) 10.8
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Nee
Vuurzicht 2-zijdig
Brandstof aardgas, propaan
Achterwand vlak
Rendementsklasse 82%
Aansluitbaar op CV nee
Luchttoevoeraansluiting Nee
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Branderdecoratie houtset
Kleur zwart
Showroom tekst N/B

Aanvullende Informatie

Merk Kal-Fire
Vuurzicht front