Gaskachels

Gaskachel kopen bij Kachelonline.nl

Een gaskachel kopen voor sfeervolle en warme woonkamer? Bekijk het grootste assortiment gaskachels bij Kachelonline.nl:

 •  Alle merken en soorten leverbaar
 •  Technisch advies als u zelf aan de slag gaat
 •  Montageservice
 •  Offerte op maat

U kunt er echter ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom. Ons team van ervaren medewerkers kan u uitstekend adviseren bij het kopen van een gaskachel.

Items 1-20 of 32

per pagina
 1. Pagina:
 2. 1
 3. 2

Stel een Aflopende Directie in
 1. Gazco Studio 1

  De Gazco Studio 1 is een strakke inbouw gashaard. Deze haard is smalste uit de Studio serie van Gazco en past hierdoor in ieder interieur. Er is keuze uit verschillende branderbedden, zoals witte kiezelstenen of realistische houtblokken. De Gazco Studio 1 is prima te plaatsen in bestaande situaties. Dit dankzij het open systeem. Ook is de haard leverbaar met een gesloten systeem, waardoor die in nieuwbouw woningen te plaatsen is door middel van de aansluiting op de gevel. Standaard wordt de Gazco Studio 1 geleverd met een afstandsbediening en kiezelset of houtset. Tegen een meerprijs een gesloten verbranding, verschillende frames, verschillende achterwanden en accessoires leverbaar.

  € 2.563,00
   
  Gazco Studio 1
 2. Gazco Riva 53

  De Gazco Riva 53 is een prachtige inbouwhaard met een speciaal vuur effect. Dit effect heeft te maken dat boven op het branderbed drijfhout ligt, wat uniek is voor de Gazco Riva 53. Door de geringe afmetingen is de haard prima te plaatsen in bestaande situaties. Dit ook dankzij het open systeem. Ook is de haard leverbaar met een gesloten systeem, waardoor die in nieuwbouw woningen te plaatsen is door middel van de aansluiting op de gevel. Standaard wordt de Gazco Riva 53 geleverd met drijfhout en open verbranding. Tegen een meerprijs is een gesloten verbranding, afstandsbediening, verschillende frames en accessoires leverbaar.

  € 1.357,00
   
  Gazco Riva 53
 3. Gazco Frame Dimension2

  Dimension2 De Gazco Frame Dimension2 heeft een unieke combinatie van traditioneel en modern. De mat zwarte frame die het vuur omlijst, heeft een grote aantrekkingskracht, dat uw ogen naar de vlammen en gloeiende trekt. Verder is er de keuze uit kolen, keien of witte kiezelstenen als interieur. Het frame is is leverbaar in de kleur Mat Zwart.

  € 1.144,00
   
  Gazco Frame Dimension2
 4. Gazco Frame Progress

  De Gazco Frame Progress heeft veel weg van een echte openhaard. En is geschikt voor alle woonruimtes, zelfs voro woonkamers zonder schoorsteen. Standaard wordt de Gazco Frame Progress geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen, keien of witte kiezelstenen als interieur. Het frame is is leverbaar in de kleur Zilver Grijs.

  € 1.102,00
   
  Gazco Frame Progress
 5. Gazco Riva2 670

  Gazco Riva2 670 is een schitterende inbouw gashaard voorzien van de nieuwste technologie. De Gazco Riva2 670 zorgt voor een chique en minimalistisch uiterlijk en tegelijkertijd brengt het de focus op de mooie vlammen, en gloeiende kolen bed van deze uiterst efficiënte gashaard. Dit geeft een aangename warmte en sfeer af in uw woonruimte. StStandaard wordt de Gazco Riva2 670 geleverd met afstandsbediening, houtblokken en open verbranding. Tegen een meerprijs is een gesloten verbranding, verschillende frames en accessoires leverbaar.

  € 1.969,00
   
  Gazco Riva2 670
 6. Gazco Yeoman CL 670

  De Gazco Yeoman CL 670 is een prachtige gietijzeren inbhouw gashaard. Dankzij zijn mooi gebogen en vloeiende lijnen past de Gazco Yeoman CL 670 in ieder interieur. Door de keuze uit verschillende afwerkingen is iedere Gazco Yeoman CL 670 anders. Standaard wordt de Gazco Yeoman CL 670 geleverd met een houtset en open verbranding. Tegen een meerprijs is een gesloten verbranding, achterwand en afstandsbediening leverbaar.

  € 2.368,00
   
  Gazco Yeoman CL 670
 7. Gazco studio 22

  De Gazco Studio 22 inbouw gashaard wordt gekenmerkt door zijn moderne karakteristieke glazenraam. Het creëert hierdoor een ware blikvanger in elk modern interieur. Er is keuze uit verschillende branderbedden, zoals witte kiezelstenen of realistische houtblokken. De Gazco Studio 22 is prima te plaatsen in bestaande situaties. Dit dankzij het open systeem. Ook is de haard leverbaar met een gesloten systeem, waardoor die in nieuwbouw woningen te plaatsen is door middel van de aansluiting op de gevel. Standaard wordt de Gazco Studio 22 geleverd met een afstandsbediening, gesloten verbranding en kiezelset of houtset. Tegen een meerprijs zijn verschillende frames, verschillende achterwanden en accessoires leverbaar.

  € 3.127,00
   
  Gazco studio 22
 8. Gazco Frame Fusion

  De Gazco Frame Fusion is gemaakt van glas en staal, dit strakke ontwerp voorziet uw woonkamer van een buitengewoon middelpunt. Standaard wordt de Gazco Frame Fusion geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen, keien of witte kiezelstenen als interieur. Het frame is leverbaar in Grafiet of Zilver Grijs.

  € 1.280,00
   
  Gazco Frame Fusion
 9. Gazco Frame Arts

  Gazco Frame Arts is mooi gevormde gashaard en is voorzien van ultra moderne verwarmingstechnologie. De Arts is perfect voor traditionele en moderne woonruimtes. Standaard wordt de Gazco Frame Progress geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen, keien of witte kiezelstenen als interieur. Het frame is leverbaar in Mat Zwart, Gepolijst Messing, Gepolijst en Gepolijst Staal. Ook is de voorkant te voorzien van een kleur, namelijk Mat Zwart, Gepolijst Messing, Gepolijst Chrome en Hoogglans Gepolijst.

  € 895,00
   
  Gazco Frame Arts
 10. Gazco Riva2 500

  Gazco Riva2 500 is een schitterende inbouw gashaard voorzien van de nieuwste technologie. De Gazco Riva2 500 zorgt voor een chique en minimalistisch uiterlijk en tegelijkertijd brengt het de focus op de mooie vlammen, en gloeiende kolen bed van deze uiterst efficiënte gashaard. Dit geeft een aangename warmte en sfeer af in uw woonruimte. Standaard wordt de Gazco Riva2 500 geleverd met afstandsbediening, houtblokken en open verbranding. Tegen een meerprijs is zijn verschillende frames en accessoires leverbaar.

  € 1.990,00
   
  Gazco Riva2 500
 11. Gazco Studio 2

  De Gazco Studio 2 is een strakke, royale inbouw gashaard. Deze haard is de middelste uit de Studio serie van Gazco. Deze heeft een grotere warmte afgifte, en past in de hedendaagse interieurs. Er is keuze uit verschillende branderbedden, zoals witte kiezelstenen of realistische houtblokken. De Gazco Studio 2 is prima te plaatsen in bestaande situaties. Dit dankzij het open systeem. Ook is de haard leverbaar met een gesloten systeem, waardoor die in nieuwbouw woningen te plaatsen is door middel van de aansluiting op de gevel. Standaard wordt de Gazco Studio 2 geleverd met een afstandsbediening en kiezelset of houtset. Tegen een meerprijs een gesloten verbranding, verschillende frames, verschillende achterwanden en accessoires leverbaar.

  € 2.962,00
   
  Gazco Studio 2
 12. Gazco Riva 67

  De Gazco Riva 67 is een schitterende inbouw haard met een speciaal effect. Dit effect heeft te maken dat boven op het branderbed drijfhout ligt, wat uniek is voor de Gazco Riva 67. Door de geringe afmetingen is de haard prima te plaatsen in bestaande situaties. Dit ook dankzij het open systeem. Ook is de haard leverbaar met een gesloten systeem, waardoor die in nieuwbouw woningen te plaatsen is door middel van de aansluiting op de gevel. geleverd met drijfhout en open verbranding. Tegen een meerprijs is een gesloten verbranding, afstandsbediening, verschillende frames en accessoires leverbaa

  € 1.357,00
   
  Gazco Riva 67
 13. Gazco Frame Spanish

  Gazco Frame Spanish is gebasseerd op het traditioneel ontwerp en biedt vele afwerkingskeuzes. Hierdoor een permanente favoriet van vele huiseigenaren. De Gazco Frame Spanish is een compacte inbouw gashaard met een hoge efficiency. Standaard wordt de Gazco Frame Spanish geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen of keien. Het frame is leverbaar in Mat Zwart, Gepolijst Messing, Gepolijst en Gepolijst Staal. Ook is de voorkant te voorzien van een kleur, namelijk Mat Zwart, Gepolijst Messing, Gepolijst Chrome en Hoogglans Gepolijst. Een permanente favoriet met afwerkings keuzes, maakt de Spanish perfect voor alle inerieur schemas.

  € 887,00
   
  Gazco Frame Spanish
 14. Gazco Frame Stockton

  De Gazco Frame Stockton Inzet heeft veel weg van een echte openhaard. Door het gebruik van gietijzer voor de deur en zwaar staal voor de kast, combineert de Gazco Stockton haard, eenvoud met authentiek. Dankzij de E-box brander van Gazco heeft de haard een zeer realistisch vuurbeeld wat zorgt voor sfeer in uw interieur. Tevens een perfect verwarmingsvermogen dat uw kamer knus houd op koude winter dagen.U hoeft zelfs uw stoel niet meer uit met de bijbehorende afstandbediening. Standaard wordt de Gazco Frame Stockton geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen of keien. Het frame is is leverbaar in de kleur Mat Zwart.

  € 1.124,00
   
  Gazco Frame Stockton
 15. Gazco E-Studio

  De Gazco E-Studio is een inbouwhaard met een E-Studio brander bed. Hierdoor ontstaat een zeer realistisch vuurbeeld wat zorgt voor sfeer in uw interieur. Standaard wordt de Gazco E-Studio geleverd met een kiezelset. Tegen een meerprijs is een afstandsbediening, gesloten verbranding, verschillende frames, verschillende aslades en accessoires leverbaar.

  € 878,00
   
  Gazco E-Studio
 16. Gazco Frame Futura

  Gazco Frame Futura is een haard met een prachtig designvol frame. Daarnaast voorzien van een hoog efficient gasvuur met karakteristiek reflecterend zwarte glas, dit alles maakt deze haard tot een ware eyecatcher in uw interieur. Standaard wordt de Gazco Frame Progress geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen, keien of witte kiezelstenen als interieur. Het frame is is leverbaar in de kleur Zwart Glas.

  € 1.553,00
   
  Gazco Frame Futura
 17. Gazco Frame Evolution

  Gazco Frame Evolution is een modern gevormde gashaard met een levendig vuurspel dat in volkomen harmonie met de 21st Eeuw is, tot de afstandbediening toe. Door de E-box brander ontstaat er zeer realistisch vuurbeeld, zorgt voor een goede sfeer in uw woonkamer. Standaard wordt de Gazco Frame Evolution geleverd met een afstandsbediening. Verder is er de keuze uit kolen of keien. Het frame is is leverbaar in de kleur Geborsteld RVS.

  € 1.362,00
   
  Gazco Frame Evolution
 18. Gazco Riva2 530

  Gazco Riva2 530 is een schitterende inbouw gashaard voorzien van de nieuwste technologie. De Gazco Riva2 530 zorgt voor een chique en minimalistisch uiterlijk en tegelijkertijd brengt het de focus op de mooie vlammen, en gloeiende kolen bed van deze uiterst efficiënte gashaard. Dit geeft een aangename warmte en sfeer af in uw woonruimte. Standaard wordt de Gazco Riva2 530 geleverd met afstandsbediening, houtblokken en open verbranding. Tegen een meerprijs is een gesloten verbranding, verschillende frames en accessoires leverbaar.

  € 1.969,00
   
  Gazco Riva2 530
 19. Gazco Yeoman CL 530

  De Gazco Yeoman CL 530 is een prachtige gietijzeren inbouw gashaard. Dankzij zijn mooi gebogen en vloeiende lijnen past de Gazco Yeoman CL 530 in ieder interieur. Door de keuze uit verschillende afwerkingen is iedere Gazco Yeoman CL 530 anders. Standaard wordt de Gazco Yeoman CL 530 geleverd met een houtset en open verbranding. Tegen een meerprijs is een gesloten verbranding, achterwand en afstandsbediening leverbaar.

  € 2.368,00
   
  Gazco Yeoman CL 530
 20. Gazco Studio 3

  De Gazco Studio 3 is een strakke brede inbouw gashaard. Deze haard is de breedste uit de Studio serie van Gazco en past in de hedendaagse interieurs. Er is keuze uit verschillende branderbedden, zoals witte kiezelstenen of realistische houtblokken. De Gazco Studio 3 is prima te plaatsen in bestaande situaties. Dit dankzij het open systeem. Ook is de haard leverbaar met een gesloten systeem, waardoor die in nieuwbouw woningen te plaatsen is door middel van de aansluiting op de gevel. Standaard wordt de Gazco Studio 3 geleverd met een afstandsbediening en kiezelset of houtset. Tegen een meerprijs zijn verschillende frames, verschillende achterwanden en accessoires leverbaar.

  € 3.987,00
   
  Gazco Studio 3

Items 1-20 of 32

per pagina
 1. Pagina:
 2. 1
 3. 2

Stel een Aflopende Directie in
 

 

Tips bij het kopen van een gaskachel

Als u erover nadenkt om een gaskachel te kopen, neem dan de volgende tips mee:

Vlammenspel

Gaskachels kunnen een verschillend uiterlijk hebben qua vlammenspel. Zo kan het vlammenspel eruit zien alsof het een authentieke haard is maar het vlammenspel kan er ook meer modern en strak uitzien. U kunt bij ons langskomen in de showroom om het vlammenspel van de verschillende gaskachels met eigen ogen te zien.

Rookkanaal aanwezig

Bij het kopen van een gaskachel is het belangrijk om te kijken naar de aanwezigheid van een goed functionerend rookkanaal. De meeste problemen met gashaarden en gaskachels ontstaan als het rookkanaal niet het juiste formaat heeft of niet goed trekt. Kijk daarom altijd of uw rookkanaal aansluit bij de gaskachel die u wilt kopen.

Indien u eerst een nieuw rookkanaal moet aanleggen denkt u er dan aan dat u de afvoer niet alleen via het dak kan regelen maar ook via de muur.

Vermogen van de gaskachel

Als u een gaskachel gaat kopen kijkt u dan goed naar het vermogen van de kachel en de grootte van de ruimte waarin u de gaskachel wilt plaatsen. Hoe groter de ruimte is die u wilt verwarmen, hoe meer vermogen de kachel moet hebben. Veel mensen kopen een kachel met een te hoog vermogen waardoor de gaskachel altijd op een lage stand staat. Anders wordt het veel te warm in huis.

Neem bij de aanschaf van een gaskachel ook mee hoe goed uw huis geïsoleerd is. Hoe beter uw huis geïsoleerd is, hoe beter de warmte vastgehouden kan worden. In dat geval kunt u een gaskachel met minder vermogen kopen.

Plaats van de kachel in uw woning

Iedere gaskachel heeft andere eigenschappen, het ene type is geschikter om dichter bij brandbaar materiaal te plaatsen dan het andere type gaskachel. Sommige gaskachels hebben een vuurbestendige muur nodig indien zij dicht bij de muur geplaatst worden. Bedenk van tevoren altijd goed waar de gaskachel wilt plaatsen in huis en of het type dat wilt kopen hier geschikt voor is.

Open of gesloten systeem

U kunt bij de keuze tussen de verschillende gaskachels kiezen tussen een gaskachel met een open of een gesloten systeem. Maar wat is hier het verschil tussen? Gaskachel met een open systeem halen de zuurstof die nodig is om het gas te verbranden uit de ruimte waarin de gaskachel staat of via een aparte luchttoevoer. Gaskachels met een gesloten halen de lucht die nodig is voor verbranding direct van buiten via het rookkanaal en voert via datzelfde rookkanaal de rookgassen ook af.

Mensen kiezen vaak voor een open systeem indien zij hun bestaande openhaard willen vervangen voor een gaskachel of indien er weinig ruimte is om een rookgasafvoer aan te leggen. Voor een gesloten systeem wordt vaak gekozen indien men de gaskachel nieuw aan moet leggen in goed geïsoleerde woning. Een gesloten systeem biedt namelijk meer rendement en is veiliger omdat het vrijwel altijd achter glas zit.

Voordelen van een gaskachel

Een gaskachel biedt vele voordelen ten opzicht van een bijvoorbeeld een hout gestookte openhaard:

Levering

Na uw bestelling kunt u ervoor kiezen om de gaskachel bij ons op te halen of te laten bezorgen op uw adres. Bij levering aan huis heeft de keuze uit verschillende betaalopties.

Installatie

U kunt de gaskachel zelf installeren maar u kunt er ook voor kiezen om de gaskachel door ons te laten installeren. Wij bieden vakkundige installatie door heel Nederland. Tevens kunnen wij voor u een rookkanaal aanleggen indien dat nodig is.

Bezoek ook onze showroom

U vindt in onze showroom een compleet assortiment met alle typen gaskachels van Kachelonline in een unieke opstelling in een ruimte van 400m2. Alle soorten kunnen geleverd worden in de meest uiteenlopende afmetingen. Wist u dat een gaskachel op een prachtige wijze met een schouw gecombineerd kan worden? De collectie met schouwen kunt u nu ook alvast bekijken bij Kachelonline om daarna een bezoek aan onze showroom te brengen.

Contact

Mocht u vragen hebben over onze gaskachels of wilt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom, bel dan naar 020 3030 793 of stuur een e-mail naar info@kachelonline.nl.

onze merken