Gaskachels

Gaskachel kopen bij Kachelonline.nl

Een gaskachel kopen voor sfeervolle en warme woonkamer? Bekijk het grootste assortiment gaskachels bij Kachelonline.nl:

 •  Alle merken en soorten leverbaar
 •  Technisch advies als u zelf aan de slag gaat
 •  Montageservice
 •  Offerte op maat

U kunt er echter ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom. Ons team van ervaren medewerkers kan u uitstekend adviseren bij het kopen van een gaskachel.

15 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Two-Fire 140

  De Two-Fire 140 is een indrukwekkende 2-zijdige hoekhaard met een breed vuur wat een verrijking zal zijn voor uw interieur. Door de extra brede brander zal er over de gehele breedte van het glas een realistisch vuurbeeld onstaan. Door de zijruit heeft u vanuit meerdere hoeken van de kamer zicht op het vuur van de Two-Fire 140. De Two-Fire 140 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Er is van de Two-Fire 140 zowel een linkse als rechtse uitvoering leverbaar.

  Adviesprijs: € 4.295,00

  Onze prijs: € 3.395,00

   
  Two-Fire 140
 2. Three-Fire 100

  De Three-Fire 100 is een driezijdige gashaard die over de gehele lengte een prachtig vuurbeeld geeft, wat zorgt voor perfecte sfeer in uw woonkamer. Doordat de zijkanten van glas zijn, heeft u van elke hoek in de woonkamer een fantastisch zicht op het prachtige vuurbeeld. De Three-Fire 100 is strak in te bouwen of goed te combineren met een zwevend of staand plateau van natuursteen of MDF. De Three-Fire 100 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat.

  € 2.895,00
   
  Three-Fire 100
 3. Widefire 140

  De Widefire 140 is de meest indrukwekkende gashaard uit de HuisSelectie van Warmtestore. Dankzij een fraaie vormgeving en realistische vuurbeeld, zal de Widefire 140 een echte eye-catcher zijn in uw woonkamer. Naast de indrukwekkende breedte van de Widefire 140 heeft de haard een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 36.3 cm! De Widefire 140 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een houtset of pebbles leverbaar.

  Adviesprijs: € 3.871,00

  Onze prijs: € 3.050,00

   
  Widefire 140
 4. Widefire 100

  Widefire 100 is de populairste gashaard van dit moment, dit vanwege zijn strakke vormgeving, spectaculair vuurbeeld en verhoogde brander in de haard! De verhoging in de brander zorgt ervoor dat zelfs op laagstand toch nog een sfeervol vuurbeeld in de haard aanwezig blijft. Daarnaast heeft de Widefire 100 een zeer geringe inbouwdiepte van maar liefst 34 cm! De Widefire 100 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand. Kom snel naar onze showroom in Amsterdam om de Widefire 100 brandend te bezichtigen.

  € 2.250,00
   
  Widefire 100
 5. Widefire 120

  De Widefire 120 is een fronthaard met zeer strakke lijnen, een prachtig vlambeeld over de volle breedte en een natuurgetrouwe houtset. Dankzij zijn bescheiden afmetingen van slechts 36.3cm is de Widefire 120 te plaatsen in elke situatie. De Widefire 120 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een houtset of carrara stenen leverbaar.

  Adviesprijs: € 3.195,00

  Onze prijs: € 2.395,00

   
  Widefire 120
 6. Three-Fire 40

  De Three-Fire 40 wordt gekenmerkt door het hoge driezijdige glas, hierdoor heeft u een schitterend zicht op het vuurbeeld. De Three Fire 40 zorgt voor sfeer en warmte in uw woonkamer! De Three-Fire heeft slechts een inbouwdiepte van 40 cm, hierdoor is deze gashaard ideel om in een hoek of kleine ruimte te plaatsen. De Three-fire 40 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat.

  Adviesprijs: € 3.342,00

  Onze prijs: € 2.695,00

   
  Three-Fire 40
 7. Three-Fire 140

  De Three-Fire 140 is de meest indrukwekkende 3-zijdige gashaard van de HuisSelectie van Warmtestore. Over de gehele lengte geeft de Three-Fire 140 een prachtig vuurbeeld, wat zal zorgen voor een goede sfeer in uw woonkamer. Doordat de zijkanten van glas zijn, heeft de Three-Fire 140 een ruimte vullend effect. Waardoor u van elke hoek in de woonkamer een goed zicht heeft op het prachtige vuurbeeld. Naast de Three-Fire 140 strak in te bouwen, is het ook prachtig om de Three-Fire 100 te combineren met een zwevend of staand van natuursteen of MDF. De Three-Fire 140 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat.

  Adviesprijs: € 4.295,00

  Onze prijs: € 3.395,00

   
  Three-Fire 140
 8. Widefire 75 38

  De Widefire 75-38 is een unieke inbouwhaard, die één geheel vormt met een wand, dat komt vooral doordat in het ontwerp het ruitframe niet meer zichtbaar is. Ook het realistische vuur en de natuurgetrouwe houtblokken geven het effect van een openhaard met een echt houtvuur. De Widefire 75-38 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand of pebbles verkrijgbaar.

  € 2.150,00
   
  Widefire 75 38
 9. Three-Fire

  De Three-Fire is een prachtige driezijdige gashaard, uitgevoerd met natuurlijke houtblokken. Hierdoor geeft dit een schitterend vuurbeeld, en zorgt voor warmte en sfeer in uw huis. De Three-Fire is strak in te bouwen of goed te combineren met een zwevend of staand plateau van natuursteen of MDF. De Three-Fire wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand, pebbles of carrara stenen verkrijgbaar.

  € 2.495,00
   
  Three-Fire
 10. Widefire 50

  De Widefire 50 is het populairste model gashaard op dit moment. Dit vanwege de strakke vormgeving, spectaculair vuurbeeld en verhoogde brander in de haard! De verhoging in de brander zorgt ervoor dat zelfs op laagstand toch nog een sfeervol vuurbeeld in de haard aanwezig blijft en u minder warmte afgifte krijgt van de Widefire 50. De Widefire 50 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, houtblokkenset en een gladde wand. Tegen een meerprijs is een convectieset leverbaar.

  € 2.250,00
   
  Widefire 50
 11. Widefire 120 Tunnel

  Widefire 120 Tunnel is een schitterende tunnelhaard met zeer strakke lijnen, een prachtig vlambeeld over de volle breedte en een natuurgetrouwe houtset. Dankzij zijn bescheiden afmetingen van slechts 36.3cm is de Widefire 120 te plaatsen in elke situatie. De Widefire 120 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een houtset of carrara stenen leverbaar.

  Adviesprijs: € 4.190,00

  Onze prijs: € 3.295,00

   
  Widefire 120 Tunnel
 12. Two-Fire

  De Two-Fire is een tweezijdige hoekhaard die volledig kan worden geïntegreerd in de wand, de haard is geheel frameloos waardoor er geen storende kaders rondom de haard zitten. Doordat de haard beschikt over twee zijden glas heeft u vanuit uw woonkamer of eetkamer altijd zicht op het realistische vuurbeeld. De Two-Fire wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand, pebbles of carrara stenen verkrijgbaar.

  € 2.495,00
   
  Two-Fire
 13. Two-fire 100

  De Two-Fire 100 is een prachtige 2-zijdige hoekhaard met een breed vuur welke een verrijking zal zijn voor uw interieur. De brander zorgt ervoor dat over de gehele breedte van het glas een realistisch vuurbeeld ontstaat. Zo heeft u vanuit meerdere hoeken in uw kamer zicht op het vuur van de Two-Fire 100. De Two-Fire 100 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Er is van de Two-Fire 100 zowel een linkse als rechtse uitvoering leverbaar.

  Adviesprijs: € 3.670,00

  Onze prijs: € 2.895,00

   
  Two-fire 100
 14. Widefire 75-68

  De Widefire 75-68 is een unieke inbouwhaard die een geheel vormt met een wand of schouw, dat komt vooral doordat in het ontwerp het ruitframe niet meer zichtbaar is. Dankzij een vuurbed met gloeidelen en een realistische houtset ontstaat de uitstraling van een echt open vuur. Of de Widefire 75-68 strak wordt ingebouwd of wordt omlijst door één van onze schouwen, bijna alle interieurstijlen zijn mogelijk met de Widefire 75-68. De Widefire 75-68 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand of pebbles verkrijgbaar.

  € 2.250,00
   
  Widefire 75-68
 15. Two-Fire 40

  De Two-Fire 40 is een tweezijdige hoekhaard die volledig kan worden geïntegreerd in de wand, zodat u nauwelijks zicht heeft op de lijsten van de Two-Fire 40. Doordat de haard beschikt over 2 zijden glas heeft u vanuit uw woonkamer of eetkamer altijd zicht om het realistische vuurbeeld en de natuurgetrouwe houtset. Daarnaast heeft de Two-fire 40 een zeer geringe inbouwdiepte van maar liefst 40.4 cm! De Two-fire 40 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand.

  Adviesprijs: € 3.100,00

  Onze prijs: € 2.495,00

   
  Two-Fire 40

15 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 

 

Tips bij het kopen van een gaskachel

Als u erover nadenkt om een gaskachel te kopen, neem dan de volgende tips mee:

Vlammenspel

Gaskachels kunnen een verschillend uiterlijk hebben qua vlammenspel. Zo kan het vlammenspel eruit zien alsof het een authentieke haard is maar het vlammenspel kan er ook meer modern en strak uitzien. U kunt bij ons langskomen in de showroom om het vlammenspel van de verschillende gaskachels met eigen ogen te zien.

Rookkanaal aanwezig

Bij het kopen van een gaskachel is het belangrijk om te kijken naar de aanwezigheid van een goed functionerend rookkanaal. De meeste problemen met gashaarden en gaskachels ontstaan als het rookkanaal niet het juiste formaat heeft of niet goed trekt. Kijk daarom altijd of uw rookkanaal aansluit bij de gaskachel die u wilt kopen.

Indien u eerst een nieuw rookkanaal moet aanleggen denkt u er dan aan dat u de afvoer niet alleen via het dak kan regelen maar ook via de muur.

Vermogen van de gaskachel

Als u een gaskachel gaat kopen kijkt u dan goed naar het vermogen van de kachel en de grootte van de ruimte waarin u de gaskachel wilt plaatsen. Hoe groter de ruimte is die u wilt verwarmen, hoe meer vermogen de kachel moet hebben. Veel mensen kopen een kachel met een te hoog vermogen waardoor de gaskachel altijd op een lage stand staat. Anders wordt het veel te warm in huis.

Neem bij de aanschaf van een gaskachel ook mee hoe goed uw huis geïsoleerd is. Hoe beter uw huis geïsoleerd is, hoe beter de warmte vastgehouden kan worden. In dat geval kunt u een gaskachel met minder vermogen kopen.

Plaats van de kachel in uw woning

Iedere gaskachel heeft andere eigenschappen, het ene type is geschikter om dichter bij brandbaar materiaal te plaatsen dan het andere type gaskachel. Sommige gaskachels hebben een vuurbestendige muur nodig indien zij dicht bij de muur geplaatst worden. Bedenk van tevoren altijd goed waar de gaskachel wilt plaatsen in huis en of het type dat wilt kopen hier geschikt voor is.

Open of gesloten systeem

U kunt bij de keuze tussen de verschillende gaskachels kiezen tussen een gaskachel met een open of een gesloten systeem. Maar wat is hier het verschil tussen? Gaskachel met een open systeem halen de zuurstof die nodig is om het gas te verbranden uit de ruimte waarin de gaskachel staat of via een aparte luchttoevoer. Gaskachels met een gesloten halen de lucht die nodig is voor verbranding direct van buiten via het rookkanaal en voert via datzelfde rookkanaal de rookgassen ook af.

Mensen kiezen vaak voor een open systeem indien zij hun bestaande openhaard willen vervangen voor een gaskachel of indien er weinig ruimte is om een rookgasafvoer aan te leggen. Voor een gesloten systeem wordt vaak gekozen indien men de gaskachel nieuw aan moet leggen in goed geïsoleerde woning. Een gesloten systeem biedt namelijk meer rendement en is veiliger omdat het vrijwel altijd achter glas zit.

Voordelen van een gaskachel

Een gaskachel biedt vele voordelen ten opzicht van een bijvoorbeeld een hout gestookte openhaard:

Levering

Na uw bestelling kunt u ervoor kiezen om de gaskachel bij ons op te halen of te laten bezorgen op uw adres. Bij levering aan huis heeft de keuze uit verschillende betaalopties.

Installatie

U kunt de gaskachel zelf installeren maar u kunt er ook voor kiezen om de gaskachel door ons te laten installeren. Wij bieden vakkundige installatie door heel Nederland. Tevens kunnen wij voor u een rookkanaal aanleggen indien dat nodig is.

Bezoek ook onze showroom

U vindt in onze showroom een compleet assortiment met alle typen gaskachels van Kachelonline in een unieke opstelling in een ruimte van 400m2. Alle soorten kunnen geleverd worden in de meest uiteenlopende afmetingen. Wist u dat een gaskachel op een prachtige wijze met een schouw gecombineerd kan worden? De collectie met schouwen kunt u nu ook alvast bekijken bij Kachelonline om daarna een bezoek aan onze showroom te brengen.

Contact

Mocht u vragen hebben over onze gaskachels of wilt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom, bel dan naar 020 3030 793 of stuur een e-mail naar info@kachelonline.nl.