Dru Metro 100XTU

Dru Metro 100XTU

Indien u op zoek bent naar een ruimdivider, dan is de Dru Metro 100XTU ongetwijfeld iets voor u! Door gebruik te maken van deze gaskachel wordt een prachtige afscheiding gecreëerd in uw woonkamer en dat terwijl u vanuit alle uithoeken prachtig zicht blijft houden op het haardvuur.

De Dru Metro 100XTU beschikt daarnaast over een Eco Wave systeem waardoor u ook bij een lage stand nog steeds kunt genieten van een hoog vlammenbeeld. Op deze manier wordt minder gas verbruikt wat natuurlijk een zege is voor uw energiefactuur.

Het rookkanaal waar de Dru Metro 100XTU over beschikt werd aan de zijkant geplaatst. Dit zorgt er voor dat het mogelijk wordt om de haard op halve hoogte in te bouwen, maar ook zwevende montage is mogelijk net als de bouw op een mooi plateau.

Indien u de Dru Metro 100XTU aankoopt wordt deze standaard aangeleverd met afstandsbediening, een elektronische ontsteking en een houtset. Ook een zwarte achterwand wordt bijgeleverd.

Tegen een extra kostprijs kunt u een Ceraglass achterwand aankopen. Het is tot slot tegen een meerprijs mogelijk om de Dru Metro 100XTU te bedienen middels een iPad of Android tablet.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4.095,00

Details

Merk Dru
PDF Nee
Model inbouw
Systeem Gesloten
Vermogen (kW) 9
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Nee
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof aardgas, propaan
Achterwand ceraglass-zwart, lamellen, vlak
Rendementsklasse Nee
Aansluitbaar op CV Nee
Luchttoevoeraansluiting Ja
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Branderdecoratie houtset, kiezels
Kleur zwart
Showroom tekst N/B

Aanvullende Informatie

Merk Dru
Vuurzicht front

Product Attachments

View FileDRU METRO 100 XTU-41 RCH    Size: (156.87 KB)
onze merken