Dru Maestro 75 Eco Wave

Dru Maestro 75 Eco Wave

Het nieuwste model uit de collectie van Dru is van nu te bestellen op Kachel Online. Deze nieuwe generatie haarden geven een realistisch vuurbeeld wat niet veel verschilt van een echt haardvuur. Deze gashaard heeft bovendien handige blokken en kan ook ingebouwd worden.

Wanneer u de Dru Maestro 75 in huis haalt dan krijgt u een nieuwe en innovatieve gashaard die al een stap verder is op het gebied van duurzaamheid. Dankzij de unieke ecowave technologie is deze haard namelijk zeer zuinig, u kunt een besparing tot wel dertig procent behalen in vergelijking tot traditionele haarden.

Naast de duurzaamheid en het lage verbruik heeft de Dru Maestro 75 ook nog eens een prachtige uitstraling met een natuurlijk vlammenspel. De kachel kan ingebouwd worden maar is ook ideaal om te combineren met een natuursteen schouw.

Deze haard wordt bovendien standaard geleverd met een afstandsbediening, elektrische ontsteking, een houset en een zwarte wand. Het is ook mogelijk om er extra accessoires zoals een achterwand of reflectieglas bij te bestellen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3.695,00

Details

Merk Dru
PDF Nee
Model inbouw
Systeem Gesloten
Vermogen (kW) 2.2 - 9.6
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Nee
Vuurzicht front
Brandstof aardgas, propaan
Achterwand ceraglass-zwart, vlak
Rendementsklasse Nee
Aansluitbaar op CV nee
Luchttoevoeraansluiting Nee
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Branderdecoratie houtset
Kleur zwart
Showroom tekst Nee

Aanvullende Informatie

Merk Dru
Vuurzicht front

Product Attachments

View FileDru Maestro 75 Eco Wave    Size: (186.02 KB)
onze merken