Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

Items 1-20 of 25

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Scan DSA 12

  De Scan DSA 12 is een innovatieve houthaard met hoogwaardige afwerking tot in detail. De haard heeft een functionele deurgreep die een geheel vormt met de voorkant. Elk detail aan dit elegante product wordt gekenmerkt door een naadloos en innovatief ontwerp. Standaard wordt de Scan DSA 12 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs is een set convectie adapters leverbaar.

  € 3.695,00
   
  Scan DSA 12
 2. Scan DSA 4-2

  De Scan DSA 4-2 is een inbouwhaard met een gebogen glas, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld! De haard heeft een schone verbranding en efficiënte luchtzuivering. De aslade en rooster worden standaard meegeleverd Standaard wordt de Scan DSA 3-5 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn frames verkrijgbaar in diverse afmetingen.

  € 2.095,00
   
  Scan DSA 4-2
 3. Scan 1002

  De Scan 1002 is een moderne inbouwkachel en ontworpen door een Deens designbureau. Aandacht voor esthetiek en innovatie, in combinatie met functionaliteit, hebben geleid tot het vrouwelijke ontwerp van de Scan 1002. Deze inbouwkachel beschikt over een innovatieve glazen handgreep en zijn daarmee uniek op de markt. Standaard wordt de Scan 1002 geleverd met zwart glas en zwart kader. Tegen een meerprijs zijn verschillende kleuren glazen en kaders leverbaar voor de Scan 1002.

  € 2.425,00
   
  Scan 1002
 4. Scan DSA 3-2

  De Scan DSA 3-2 is een inbouwhaard met een gebogen glas, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld! De haard heeft een schone verbranding en efficiënte luchtzuivering. De aslade en rooster worden standaard meegeleverd Standaard wordt de Scan DSA 3-2 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn frames verkrijgbaar in diverse afmetingen.

  € 2.195,00
   
  Scan DSA 3-2
 5. Scan DSA 7-5

  De Scan DSA 7-5 is een inbouwhaard met een gebogen glas, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld! De haard heeft een schone verbranding en efficiënte luchtzuivering. De aslade en rooster worden standaard meegeleverd Standaard wordt de Scan DSA 7-5 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn frames verkrijgbaar in diverse afmetingen.

  € 2.395,00
   
  Scan DSA 7-5
 6. Scan DSA 4-5

  De Scan DSA 4-5 is een inbouwhaard met een gebogen glas, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld! De haard heeft een schone verbranding en efficiënte luchtzuivering. De aslade en rooster worden standaard meegeleverd Standaard wordt de Scan DSA 4-5 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn frames verkrijgbaar in diverse afmetingen.

  € 1.995,00
   
  Scan DSA 4-5
 7. Scan DSA 3-5

  De Scan DSA 3-5 is een inbouwhaard met een gebogen glas, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld! De haard heeft een schone verbranding en efficiënte luchtzuivering. De aslade en rooster worden standaard meegeleverd Standaard wordt de Scan DSA 3-5 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn frames verkrijgbaar in diverse afmetingen.

  € 2.095,00
   
  Scan DSA 3-5
 8. Scan 1001

  De Scan 1001 is een moderne inbouwkachel en ontworpen door een Deens designbureau. Aandacht voor esthetiek en innovatie, in combinatie met functionaliteit, hebben geleid tot het vrouwelijke ontwerp van de Scan 1001. Deze inbouwkachel beschikt over een innovatieve glazen handgreep en zijn daarmee uniek op de markt. Standaard wordt de Scan 1001 geleverd met zwart glas en zwart kader. Tegen een meerprijs zijn verschillende kleuren glazen en kaders leverbaar voor de Scan 1001.

  € 2.325,00
   
  Scan 1001
 9. Scan DSA 11

  Deze elegante inzethaard past in elk interieur. Er is bijzondere aandacht besteed aan de details. Deze haard beschikt over een zeer efficiënte verbrandingskamer en geschikt voor houtblokken van halve meter lang. Standaard wordt de Scan DSA 11 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn meerdere opties leverbaar, zoals verschillende kaders.

  € 2.495,00
   
  Scan DSA 11
 10. Scan DSA 6

  De Scan DSA 6 is een inbouwhaard met een gebogen glas, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld! De haard heeft een schone verbranding en efficiënte luchtzuivering. De aslade en rooster worden standaard meegeleverd Standaard wordt de Scan DSA 6 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn frames verkrijgbaar in diverse afmetingen.

  € 2.195,00
   
  Scan DSA 6
 11. Scan 65

  Sinds kort vindt u bij kachel online ook deze nieuwe Scan 65 houtkachel die zowel vrijstaand als hang gebruikt kan worden. U kunt de Scan 65 hier als een staand model bestellen in de kleur zwart zonder zijpanelen. Op aanvraag kunt er kiezen voor diverse andere afwerkingen (speksteen en met zijruiten) verkrijgbaar.

  € 2.295,00
   
  Scan 65
 12. Scan 68

  Sinds kort vindt u bij kachel online ook deze nieuwe Scan 68 houtkachel die zowel vrijstaand als hang gebruikt kan worden. U kunt de Scan 68 hier als hangend model bestellen in de kleur zwart met zwarte deurgreep/ kaders. Op aanvraag kunt er kiezen voor diverse andere afwerkingen (sokkel, doorkijk). Ook zijn andere kaders en zijpanelen verkrijgbaar op aanvraag.

  € 2.395,00
   
  Scan 68
 13. Scan 66-4 Sokkel

  De Scan 66-4 Sokkel heeft een eigentijds en innovatief ontwerp wat er voor zorgt dat ze moeiteloos kan worden aangezien als een echte blikvanger voor uw interieur. De houtblokvanger die bestaat uit glas zorgt er voor dat u vanuit de ruimte een subliem zicht heeft op het knapperende vuur. De schuiven en handgrepen zijn daarbij voorzien van een bijzonder actueel design welke bijdraagt aan het innovatieve ontwerp. De Scan 66-4 Sokkel wordt geleverd in het zwart. Indien u een stalen of glazen onderplaat wenst of een buitenlucht aansluiting kan deze worden aangekocht tegen een extra kostprijs.

  € 2.390,00
   
  Scan 66-4 Sokkel
 14. Scan 58 7-8

  De Scan 58 7-8 is ontworpen door een van de meest toonaangevende ontwerpers uit Denemarken,Het innovatieve concept en de stijl van de Scan 58 7-8 zijn grensverleggend. Ook heeft de Scan 58 7-8 een elliptische vorm die hen een bijzondere uitdrukkingskracht verleent. De zijkanten en achterkant van de Scan 58 7-8 zijn uit een stuk, waardoor het ontwerp naadloos en zeer elegant is. Standaard wordt de Scan 58 7-8 geleverd met een zwarte lijst en deurgreep of aluminium lijst en deurgreep.

  € 2.125,00
   
  Scan 58 7-8
 15. Scan 66-2 Voetstuk

  De Scan 66 onderscheidt zich door een innovatief ontwerp waarbij beleving en sfeer hoog in het vaandel staan. De Scan 66-2 Voetstuk heeft een uniek ontwerp, wat zorgt voor een heuse eyecatcher in elk interieur. Door het gebruik van glas als houtblokvanger is er nog meer zicht op het houtvuur dan normaal gesproken van toepassing is. Daarnaast zijn ook de schuiven en handgrepen gemaakt van glas voor een eigentijds ontwerp. Standaard wordt de Scan 66-2 Voetstuk geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn een stalen of glazen vloerplaat en buitenlucht aansluiting leverbaar.

  € 2.390,00
   
  Scan 66-2 Voetstuk
 16. Scan 64

  De Scan 64 is een middelgrote houtkachel met strakke lijnen en fraaie details. De Scan 64 is uniek in zijn soort, zo kan de Scan 64 de deuren zowel rechts als links ingehangen hebben. Dat maakt het mogelijk de uitzwaai van de deur af te stemmen op de plaats van de kachel in uw interieur. De deur heeft ook een “easy-lock”-systeem dat ervoor zorgt dat de deur volledig sluit, zonder dat u de handgreep hoeft te draaien. De Scan 64 voert het Noorse ecolabel ‘The Swan’ Standaard wordt de Scan 64 geleverd met stalen zijpanelen en in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn glazen zijpanelen, speksteen zijpanalen, aluminium zijpanelen en verschillende accessoires leverbaar.

  € 1.895,00
   
  Scan 64
 17. Scan 58 2-5

  De Scan 58 2-5 is ontworpen door een van de meest toonaangevende ontwerpers uit Denemarken. Het innovatieve concept en de stijl van de Scan 58 2-5 zijn grensverleggend. Ook heeft de Scan 58 2-5 een elliptische vorm die hen een bijzondere uitdrukkingskracht verleent. De grote glazen zijpanelen bieden een uniek zicht op het vuur. Standaard wordt de Scan 58 2-5 geleverd met een sokkel, hang model of doorkijkbasis. Tegen een meerprijs is een doorkijkbasis met deur leverbaar.

  € 2.735,00
   
  Scan 58 2-5
 18. Scan 66-3 Prisma

  De Scan 66-3 Prisma onderscheidt zich door een innovatief ontwerp waarbij beleving en sfeer hoog in het vaandel staan. De Scan 66-3 Prisma heeft een uniek ontwerp, wat zorgt voor een heuse eyecatcher in elk interieur. Door het gebruik van glas als houtblokvanger is er nog meer zicht op het houtvuur dan normaal gesproken van toepassing is. Daarnaast zijn ook de schuiven en handgrepen gemaakt van glas voor een eigentijds ontwerp. Standaard wordt de Scan 66-3 Prisma geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn een stalen of glazen vloerplaat en buitenlucht aansluiting leverbaar.

  € 2.390,00
   
  Scan 66-3 Prisma
 19. Scan 57

  De Scan 57 is een innovatieve houthaard met een strak, modern design. De mooie roestvrijstalen details maken deze haard een uniek meubelstuk in uw interieur. Deze haard is verkrijgbaar met een draaibare sokkel, zodat u de vlammen vanuit verschillende hoeken te genieten in de kamer De kachel heeft een grote verbrandingskamer met ruimte voor stammen tot 50 cm lang Standaard wordt de Scan 57 geleverd in de kleur zwart en draaibare voet. Tegen een meerprijs zijn verschillende stalen vloerplaten leverbaar.

  € 3.650,00
   
  Scan 57
 20. Scan 58 9-10

  De Scan 58 9-10 is ontworpen door een van de meest toonaangevende ontwerpers uit Denemarken. Het innovatieve concept en de stijl van de Scan 58 9-10 zijn grensverleggend. Ook heeft de Scan 58 9-10 een elliptische vorm die hen een bijzondere uitdrukkingskracht verleent. De grote glazen zijpanelen bieden een uniek zicht op het vuur. Standaard wordt de Scan 58 9-10 geleverd met een zwarte lijst en deurgreep of aluminium lijst en deurgreep. Tegen een meerprijs zijn spekstenen zijpanelen en spekstenen bovenplaten leverbaar.

  € 2.125,00
   
  Scan 58 9-10

Items 1-20 of 25

per pagina

Stel een Aflopende Directie in