Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. K-STOVE 8009 SPECIAL EDITION

  De K-Stove 8009 Special Edition is exclusief te bestellen bij Warmtestore! Deze kachel kenmerkt zich door zijn bijzondere kleur van grijs gecombineerd met zwart. Door het ruime vermogen is het mogelijk om de K-Stove 8009 Special Edition te gebruiken in een middelgrote woning die beschikt over een oppervlakte van zo'n 90 vierkante meter. De kachel beschikt over een autonomie van 16 tot 30 uur!

  € 1.595,00
   
  K-STOVE 8009 SPECIAL EDITION
 2. K-Stove 8009 pelletkachel

  Deze K-Stove 8009 pelletkachel is een veelzijdige kachel.Van kleinere tot echt ruime vertrekken, deze pelletkachel kan ze verwarmen. Qua oppervlakte moet u dan denken aan 60 tot 90m2! Met zijn strakke,moderne uitstraling, past deze pelletkachel in bijna ieder interieur. Naast dat de K-Stove 8009 wordt geleverd in zwart, is het ook mogelijk om deze in beige en rood te verkrijgen.

  € 1.595,00
   
  K-Stove 8009 pelletkachel

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in