Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

Items 1-20 of 62

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Spartherm AS-FDh-2

  De Spartherm AS-FDh-2 is een tunnelhaard die beschikt over een mooie, eigentijdse vormgeving. De haard beschikt aan twee zijden over een glasraam waardoor ze vaak wordt toegepast als zogenaamde roomdivider. Hierdoor is het vuur zichtbaar vanuit twee kamers. De Spartherm AS-FDh-2 beschikt over een behoorlijk vermogen van 7kW wat er voor zorgt dat deze geschikt is om te gebruiken in bijna iedere type woning. Verder beschikt deze haard over een speciaal en gepatenteerd liftdeursysteem waardoor een optimaal gebruiksgemak kan worden gewaarborgd. De Spartherm AS-FDh-2 wordt standaard geleverd in het wit. Kaders, maar ook ventilatie roosters die beschikken over verlichting en een donkergrijze kleur zijn aan te kopen tegen een meerprijs.

  € 3.475,00
   
  Spartherm AS-FDh-2
 2. Spartherm Varia Ch

  De Spartherm Varia Ch is een inbouwhaard met optimaal zicht op het vuurbeeld. Deze driezijdige liftdeurhaard heeft een hoog rendement waardoor deze ook een milieuvriendelijke uitstoot heeft. Het glas is eenvoudig te reinigen door de deur open te draaien. Dankzij de standaard meegeleverde “koude handgreep” (bedieningssleutel) is de haard zeer gebruiksvriendelijk. Door de liftdeurhaard te combineren met een natuurstenen haardplateau kunt u zelf uw eigen chique opstelling creëren. Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Varia Ch basis en luxe convectieroosters leverbaar.1

  € 5.175,00
   
  Spartherm Varia Ch
 3. Spartherm Varia 2LRh H2O

  Spartherm Varia 2LRh H2O is een hoekhaard uitgevoerd met het welbekende Spartherm liftdeursysteem. Hierdoor zijn er geen lijsten zichtbaar en is er altijd optimaal zicht op het houtvuur, daarnaast is de ruit gemakkelijk schoon te maken. Doordat de haard aan te sluiten is op de CV heeft dit meerdere voordelen, zo geniet u niet alleen van de warmte en het prachtige vuurbeeld, maar u bespaart ook op uw gasrekening. Deze haard is zowel beschikbaar in een linkse en rechtse uitvoering. Tegen een meerprijs is voor de Spartherm Varia 2LRh H2O standaard- of luxe convectieroosters leverbaar.

  € 6.560,00
   
  Spartherm Varia 2LRh H2O
 4. Spartherm Speedy Eh

  De Spartherm speedy Eh is een liftdeurhaard met een panoramische ruit waardoor u prachtig zicht heeft op het haardvuur. Door een rookgasklep direct op de afvoer te plaatsen is het vuur nog beter regelbaar en blijft de warmte in het toestel waardoor het rendement nog hoger wordt. De Spartherm Speedy Eh is een sierstuk voor elke woonkamer. Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Speedy Eh basis en luxe convectieroosters leverbaar.

  € 3.695,00
   
  Spartherm Speedy Eh
 5. Spartherm Varia 1Vh H2O

  Met de Spartherm Varia 1Vh H2O heeft u een optimaal zicht op het hout vuur. Naast dat de u kunt genieten van het optimale zicht wat de houthaard u bied bespaart u flink op uw onnodig hoge energierekening. De liftdeur is solide en soepel te bedienen. Met een geïntegreerde warmtewisselaar als verwarmingssysteem levert deze haard een warmteopbrengst van 5,5 kW.

  € 5.465,00
   
  Spartherm Varia 1Vh H2O
 6. Spartherm Varia Ah-2

  Deze inbouwhaard behoort tot de serie Linear houthaarden. Door zijn unieke gepatenteerde liftdeursysteem heeft deze haard een uniek uiterlijk met niet zichtbare lijsten waardoor een optimaal zicht op het vuur ontstaat. Deze moderne doorkijkhaard is uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. Door middel van een kantelbaar glasraam is deze haard zeer eenvoudig te reinigen Het keramisch glas is aan 3 of 4 zijden bedrukt. Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Varia Ah-2 basis en luxe convectieroosters leverbaar.

  € 4.205,00
   
  Spartherm Varia Ah-2
 7. Spartherm Varia 2LRh

  Spartherm Varia 2LRh is een inbouw hoekhaard en heeft een strakke en moderne vormgeving. Deze haard is uitgevoerd met het welbekende Spartherm liftdeursysteem. Hierdoor zijn er geen lijsten zichtbaar en is er altijd optimaal zicht op het houtvuur, daarnaast is de ruit gemakkelijk schoon te maken. Deze haard is eenvoudig in gebruik en geeft zelfs op een lage stand nog een zeer aangename warmte en sfeer af in uw woonkamer. Deze haard is zowel beschikbaar in links en rechtse uitvoering. De Spartherm Varia 2LRh is tegen een meerprijs met standaard of luxe convectieroosters leverbaar.

  € 3.213,00
   
  Spartherm Varia 2LRh
 8. Spartherm Varia Eh

  De Spartherm Varia Eh is een inbouw houthaard die behoort tot de serie Linear houthaarden. De haard heeft een mooie gebogen ruit dat naar links kan scharnieren voor een eenvoudige reiniging. Het keramisch glas is aan 4 zijden bedrukt. De Spartherm haarden staan bekend om de nieuw ontwikkelde techniek waarbij u zeker kan zijn van uw aankoop. Een Spartherm haard biedt u op de door u gewenste capaciteit te allen tijden een hoog rendement. Tegen een meerprijs is er voor Spartherm Varia Eh basis en luxe convectieroosters leverbaar.

  € 4.010,00
   
  Spartherm Varia Eh
 9. Spartherm Arte F-1Vh

  De Spartherm Arte F-1Vh is een prachtige open haard die is voorzien van onzichtbare lijsten en bovendien beschikt over een gepatenteerd liftdeursysteem. Het compacte formaat van deze haard zorgt er voor dat deze probleemloos kan worden geïntegreerd in iedere ruimte, over welk type interieur deze ook beschikt. Standaard wordt de Spartherm Arte F-1Vh geleverd met een witte charmotte achterwand. Daarnaast is het mogelijk om tegen een bepaalde meerprijs diverse accessoires aan te kopen zoals verlichte ventilatie roosters en een rookgasklep.

  € 2.825,00
   
  Spartherm Arte F-1Vh
 10. Spartherm Linear M 700

  De Spartherm Linear M 700 is een moderne inzet houthaard die een hoge functionaliteit en strak ontwerp heeft. Zo wordt de Spartherm Linear M 700 vooral gebruikt om huidige houthaarden te vervangen door een moderne versie met een hoger rendement. Hoge technische kwaliteit is gecombineerd met de jaren lange ervaring van Spartherm. Zo is het mogelijk om warme lucht de ruimte in te blazen door middel van een warme lucht ventilator. Ook is er aan de veiligheid gedacht door een beveiliging mechanisme aan te brengen op de Linear serie. Standaard wordt de Spartherm Linear M 700 geleverd in de kleur antraciet.

  € 2.470,00
   
  Spartherm Linear M 700
 11. KombiFire Original Around

  De KombiFire Original Around heeft een sfeervol haardvuur waar u vanuit elke hoek van de kamer schitterend zicht heeft op het vuur. De KombiFire is de enige sfeerhaard die op gas én hout kan branden. Dankzij een uniek wisselsysteem kunt u zelf bepalen wanneer u op gas of hout stookt, hierdoor zijn beide vuren van elkaar gescheiden waardoor veilig stoken gegarandeerd is, bovendien gemakkelijk zelf te bedienen. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment. Standaard wordt de KombiFire Original Around geleverd met een afstandsbediening.

  € 3.999,00
   
  KombiFire Original Around
 12. Spartherm Varia FDh

  Spartherm Varia FDh is een inbouwhaard met het welbekende Spartherm liftdeursysteem. Hierdoor zijn er geen lijsten zichtbaar en is er altijd optimaal zicht op het houtvuur. Daarnaast behoort de Spartherm Varia FDh tot één van de meest verkochte Spartherm haarden. Hoge technische kwaliteit is gecombineerd met de jaren lange ervaring van Spartherm. Zo is het mogelijk om warme lucht de ruimte in te blazen door middel van een warme lucht ventilator. Ook is er aan de veiligheid gedacht bij de Spartherm houthaarden. Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Varia FDh verschillende kaders leverbaar.

  € 4.000,00
   
  Spartherm Varia FDh
 13. Spartherm Arte U-90h

  De Spartherm Arte U-90h heeft een royale afmeting, hierdoor uitermate geschikt voor verwarming van grote ruimtes. Door de lange zijden van bijna één meter lang is het mogelijk om een zeer spectaculair vuurbeeld te creëren. De zelfsluitende liftdeur en de geïntegreerde aslade, hierdoor is de haard eenvoudig schoon te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de warmte deels af te voeren naar een boven of achterliggend vertrek door middel van een convectieset. In combinatie met een haardplateau kunt u elke gewenste opstelling creëren. Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Varia U-90h basis en luxe convectieroosters leverbaar..

  € 6.515,00
   
  Spartherm Arte U-90h
 14. Spartherm Varia 2L/2R-80h

  Spartherm Varia 2L/2R-80h inbouwhaard heeft een strakke en moderne vormgeving. Deze haard is uitgevoerd met het welbekende Spartherm liftdeursysteem. Hierdoor zijn er geen lijsten zichtbaar en is er altijd optimaal zicht op het houtvuur, daarnaast is de ruit gemakkelijk schoon te maken. Deze haard is eenvoudig in gebruik en geeft zelfs op een lage stand nog een zeer aangename warmte en sfeer af in uw woonkamer. De Spartherm Varia 2L/2R-80 s tegen een meerprijs met standaard of luxe convectieroosters leverbaar.

  € 4.280,00
   
  Spartherm Varia 2L/2R-80h
 15. Spartherm Arte X-FDh

  De Spartherm Arte X-FDh is een royale doorkijk inbouwhaard. Door de tunnel uitvoering en de het grote keramisch glas is de Spartherm Arte X-FD uiterst geschikt als roomdivider. Door het hoge rendement heeft de Spartherm Arte X-FDh een schone en milieu vriendelijke verbranding, en is zeer gemakkelijk in gebruik. Deze prachtige doorkijkhaard geeft uw woonkamer een geweldige uitstraling! Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Arte X-FDh basis en luxe convectieroosters leverbaar.

  € 6.815,00
   
  Spartherm Arte X-FDh
 16. Spartherm Varia 1Vh H2O XL

  Deze Spartherm Varia 1Vh H2O XL is een milieuvriendelijke inbouwhaard, die zich onderscheidt van de andere houthaarden. Dankzij het systeem dat aangesloten kan worden op de CV aansluiting is de Spartherm Varia 1Vh H2O XL een besparing voor uw toekomst! Deze houthaard heeft een geïntegreerde watermantel als verwarmingssysteem en levert een waterzijdige warmteopbrengst van 6,0 kW.

  € 6.070,00
   
  Spartherm Varia 1Vh H2O XL
 17. Spartherm Mini 2LRh

  De Spartherm Mini 2LRh is een inbouw hoekhaard, voorzien van een liftdeur. .De Spartherm Mini 2LRh komt het best tot zijn recht wanneer deze in de hoek word geplaatst met een mooi plateau van natuursteen eronder. Uiteraard kan deze houthaard ook strak in de wand. Tegen een meerprijs is er voor de Spartherm Mini 2LRh basis en luxe convectieroosters leverbaar.

  € 3.030,00
   
  Spartherm Mini 2LRh
 18. Spartherm Varia 2L/2R-55h

  Spartherm Varia 2L/2R-55h inbouwhaard heeft een strakke en moderne vormgeving. Deze haard is uitgevoerd met het welbekende Spartherm liftdeursysteem. Hierdoor zijn er geen lijsten zichtbaar en is er altijd optimaal zicht op het houtvuur, daarnaast is de ruit gemakkelijk schoon te maken. Deze haard is eenvoudig in gebruik en geeft zelfs op een lage stand nog een zeer aangename warmte en sfeer af in uw woonkamer. De Spartherm Varia 2/L-55h-4S is tegen een meerprijs met standaard of luxe convectieroosters leverbaar.

  € 3.340,00
   
  Spartherm Varia 2L/2R-55h
 19. Spartherm Varia B-FDh

  De breedte van de doorkijkhaard Spartherm Varia B-FDh maakt deze houthaard zeer exclusief! Naast de strakke en prachtige uitstraling van de Spartherm biedt de houthaard u een hoog rendement. Op deze manier ontstaat er een rustig vlammenspel wat een genot is voor het oog! De inbouwhaard Spartherm Varia B-FDh is uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken.. Het keramisch glas is aan 3 of 4 zijden bedrukt. Hoge technische kwaliteit is gecombineerd met de jaren lange ervaring van Spartherm, daarom kunt u zeker zijn van een goede aankoop! Tegen een meerprijs is er voor Spartherm Varia B-FDh basis en luxe convectieroosters leverbaar.

  € 6.000,00
   
  Spartherm Varia B-FDh
 20. Spartherm Varia ASh-2

  De Spartherm Varia ASh-2 is een strakke en moderne inbouwhaard voorzien van een liftdeur voor gemakkelijke toegang tot de binnenzijde van de haard. Deze deur heeft tevens een openklapbare ruit waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is. Door de geringe inbouwdiepte heeft deze haard weinig ruimte nodig en past deze haard in elke woonruimte. Standaard wordt de Spartherm Varia ASh-2 geleverd met een witte achterwand en liftdeur. Tegen een meerprijs is een grijze achterwand, verschillende kaders en accessoires leverbaar.

  € 3.065,00
   
  Spartherm Varia ASh-2

Items 1-20 of 62

per pagina

Stel een Aflopende Directie in