Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

Items 1-20 of 44

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Dru Metro 100XTU

  Indien u op zoek bent naar een ruimdivider, dan is de Dru Metro 100XTU ongetwijfeld iets voor u! Door gebruik te maken van deze gaskachel wordt een prachtige afscheiding gecreëerd in uw woonkamer en dat terwijl u vanuit alle uithoeken prachtig zicht blijft houden op het haardvuur. De Dru Metro 100XTU beschikt daarnaast over een Eco Wave systeem waardoor u ook bij een lage stand nog steeds kunt genieten van een hoog vlammenbeeld. Op deze manier wordt minder gas verbruikt wat natuurlijk een zege is voor uw energiefactuur. Het rookkanaal waar de Dru Metro 100XTU over beschikt werd aan de zijkant geplaatst. Dit zorgt er voor dat het mogelijk wordt om de haard op halve hoogte in te bouwen, maar ook zwevende montage is mogelijk net als de bouw op een mooi plateau. Indien u de Dru Metro 100XTU aankoopt wordt deze standaard aangeleverd met afstandsbediening, een elektronische ontsteking en een houtset. Ook een zwarte achterwand wordt bijgeleverd. Tegen een extra kostprijs kunt u een Ceraglass achterwand aankopen. Het is tot slot tegen een meerprijs mogelijk om de Dru Metro 100XTU te bedienen middels een iPad of Android tablet.

  € 4.095,00
   
  Dru Metro 100XTU
 2. Dru Maestro 75 Eco Wave

  Het nieuwste model uit de collectie van Dru is van nu te bestellen op Kachel Online. Deze nieuwe generatie haarden geven een realistisch vuurbeeld wat niet veel verschilt van een echt haardvuur. Deze gashaard heeft bovendien handige blokken en kan ook ingebouwd worden. Wanneer u de Dru Maestro 75 in huis haalt dan krijgt u een nieuwe en innovatieve gashaard die al een stap verder is op het gebied van duurzaamheid. Dankzij de unieke ecowave technologie is deze haard namelijk zeer zuinig, u kunt een besparing tot wel dertig procent behalen in vergelijking tot traditionele haarden. Naast de duurzaamheid en het lage verbruik heeft de Dru Maestro 75 ook nog eens een prachtige uitstraling met een natuurlijk vlammenspel. De kachel kan ingebouwd worden maar is ook ideaal om te combineren met een natuursteen schouw. Deze haard wordt bovendien standaard geleverd met een afstandsbediening, elektrische ontsteking, een houset en een zwarte wand. Het is ook mogelijk om er extra accessoires zoals een achterwand of reflectieglas bij te bestellen.

  € 3.695,00
   
  Dru Maestro 75 Eco Wave
 3. Dru Venteo

  De Dru Venteo is de kleine uitvoering van de Dru Passeo. Het verschil uit zich in de afmeting en het vermogen. Door het relatief lage vermogen is de haard geschikt voor meerdere woonruimtes. De Dru Venteo is geheel frameloos, waardoor het vuur goed zichtbaar is. Deze haard is net als de Passeo ideaal om te combineren met een natuurstenen schouw of strak te plaatsen in de wand. Dru venteo is een sfeer inbouwhaard die op aardgas werkt. Voor het aansluiten van deze haard moet er sowieso gas aanwezig zijn. Standaard wordt de Dru Venteo geleverd met een afstandsbediening, elektronische ontsteking, bedieningsluik, houtset en zwart of naturel achterwand.

  € 2.875,00
   
  Dru Venteo
 4. Dru Centro 100

  De Dru Centro 100 is de eerste stap op het gebied van energiezuinige gashaarden! Met deze nieuwe en zeer innovatieve gashaard zet Dru een revolutionaire stap op het gebied van duurzaamheid in de markt van de gashaarden en gaskachels. In deze inbouw haard wordt kwaliteit en een duurzaam design verenigd met de baanbrekende brandertechniek Eco Wave. Met deze techniek creëer je bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld. Hierdoor verbruik je minder gas en bespaar je op je gasrekening! Ook is het gebruiksgemak van de Dru Centro 100 ten opzichte van een andere gashaard of gaskachel optimaal. Dankzij de handige klapdeur is de haard zeer gemakkelijk schoon te maken! Standaard wordt de Dru Centro 100 geleverd met een houtset of steenset, zwarte achterwand, afstandsbediening, bedieningsluik en elektrische ontsteking. Tegen een meerprijs is een ceraglass achterwand en verschillende inbouwframes leverbaar. De Dru haard kan tegen een meerprijs bediend worden met een iPad of Android tablet.

  € 3.985,00
   
  Dru Centro 100
 5. Dru Metro 80XT Tunnel

  De Dru Metro 80XT Tunnel is èèn van de nieuwste compacte inbouw gashaarden van Dru, de extra hoge ruit geeft bij deze doorkijkhaard een nog beter zicht op het vuur. Dankzij het Slimline systeem is de Dru Metro 80XT Tunnel zonder zichtbare lijst in te bouwen. Standaard wordt de Dru Metro 80XT Tunnel geleverd met afstandsbediening, houetset of Carrara stenen, elektronische ontsteking en een bedieningsluik.

  € 3.800,00
   
  Dru Metro 80XT Tunnel
 6. Dru Cosmo

  De Dru Cosmo is de grootste inbouw gashaard, die momenteel verkrijgbaar is. De gashaard heeft een formaat van maar liefst 1,80 meter breed en 80 cm hoog met het vermogen van circa 14 kilowatt, maakt de Cosmo de ultieme sfeermaker voor grote ruimtes. De haard is geschikt voor inbouw in een strakke wand maar is ook prima geschikt in combinatie met een opvallende schouw zoals bijvoorbeeld de schouw Murano. De Dru Cosmo heeft een imposante verschijning en zorgt werkelijk voor een exclusieve toevoeging aan uw woning. Deze haard is naast de standaard versie ook leverbaar als doorkijkhaard. Dankzij de standaard meegeleverd afstandbediening, welke is voorzien van een timer en thermostaat functie is de haard zeer eenvoudig te bedienen. De achterwand van de haard kan in Naturel of zwart V-profiel worden geleverd. Standaard wordt de Dru Cosmo geleverd met een afstandsbediening elektrische ontsteking, bedieningsluik en houtset.

  € 8.905,00
   
  Dru Cosmo
 7. Dru Excellence 70

  De Dru Excellence serie is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: 60, 70 en 50XT. Uniek aan de Dru Excellence haarden is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens met een blijvend vol vlambeeld. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid warmte die u wenst. De brander zit weggewerkt achter een robuuste houtset die als een kampvuur in de haard is geplaatst. De Dru Excellence 70 wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, bedieningsluik, elektrische onsteking, houtset (standaard bruin of berken wit) en zwarte achterwand. Tegen een meerprijs zijn een naturel of leistenen achterwand, Panoramic Frame en schouwen leverbaar.

  € 3.410,00
   
  Dru Excellence 70
 8. KombiFire Panorama XL Corner

  De KombiFire Panorama XL Corner is een extra brede hoekhaard met een sfeervolle inkijk vanaf de zijkant. De Panorama XL Corner is zowel in een linkse- als rechtse hoek leverbaar. De KombiFire haard is de enige sfeerhaard die zowel op hout als op gas kan branden. Dus de positieve aspecten van twee haarden, samengebracht in één topproduct! Daarmee creëert u een haardvuur dat voor ieder moment geschikt is, en dat past in elk interieur. Dankzij een uniek wisselsysteem kunt u zelf bepalen wanneer u op gas of hout stookt, hierdoor zijn beide vuren van elkaar gescheiden waardoor veilig stoken gegarandeerd is. Standaard wordt de KombiFire Panorama XL Corner geleverd met een afstandsbediening.

  € 4.699,00
   
  KombiFire Panorama XL Corner
 9. Dru Lugo 70/2

  De Dru Lugo 70/2 is de ideale haard voor plaatsing in een hoek. Dankzij het tweezijdig glas, heeft u optimaal zicht op het prachtige vuurbeeld. Deze haard is voorzien van de Eco Wave systeem. Met de Eco Wave kunt u de hoogte van de vlam in 15 verschillende standen instellen en creëert u bij een lage stand toch een prachtig hoog vlammenbeeld. Hierdoor bespaart u op uw gasrekening! De Dru Lugo 70/2 is leverbaar in een linker- of rechter uitvoering. Standaard wordt de Dru Lugo 70/2 geleverd met een afstandsbediening, elektronische ontsteking, houtset en zwarte achterwand. Tegen een meerprijs is een bedieningsluik, Ceraglass of rib cast achterwand leverbaar. De Dru haard kan tegen een meerprijs bediend worden met een iPad of Android tablet.

  € 3.350,00
   
  Dru Lugo 70/2
 10. Dru Paco

  De Dru Paco is een multifunctionele sfeerhaard, met een spectaculair vuurbeeld. Deze gashaard kan zowel in een hoek als tegen een vlakke wand worden geplaatst. Bovendien kan de Paco geheel ingebouwd of deels met uitbouw worden geplaatst. Naast het feit dat het vermogen van de haard beperkt is zorgt ook het compacte formaat ervoor dat de haard weinig ruimte in beslag neemt en in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is. De innovatieve brander met meerdere niveaus zorgt voor een hoog en realistisch vlammenspel met een fraai gloei-effect. Standaard wordt de Dru Paco geleverd met een afstandsbediening, elektrische ontsteking, bedieningsluik en houtset. Tegen een meerprijs is een uitbouwset leverbaar.

  € 3.195,00
   
  Dru Paco
 11. KombiFire Panorama XL Around

  De KombiFire Panorama XL Around is een impossante panoramische haard, die een ware eyecatcher is in uw interieur! De KombiFire is de enige sfeerhaard die op gas én hout kan branden. Dankzij een uniek wisselsysteem kunt u zelf bepalen wanneer u op gas of hout stookt, hierdoor zijn beide vuren van elkaar gescheiden waardoor veilig stoken gegarandeerd is, bovendien gemakkelijk zelf te bedienen. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment. Standaard wordt de KombiFire Panorama XL Around geleverd met een afstandsbediening.

  € 4.699,00
   
  KombiFire Panorama XL Around
 12. Dru Metro 100XT Tunnel

  De Dru Metro 100XT tunnel is door zijn formaat zeer geschikt voor de gemiddelde woonkamer. Door het glas aan twee zijden, kunt u vanuit meerdere posities van het haardvuur genieten. Deze haard is uitermate geschikt om als roomdivider te gebruiken. De unieke vario brander verdeeld het vuur over de gehele breedte en diepte van de haard en kan bedekt worden met levensechte keramische houtstammen of de ,moderene witte Carrara stenen. De Dru Metro 100XT tunnel is ook perfect te combineren met een haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF Standaard wordt de Dru Metro 100XT Tunnel geleverd met een afstandsbediening, elektrische ontsteking, bedieningsluik en houtset of Carrara stenen.

  € 4.250,00
   
  Dru Metro 100XT Tunnel
 13. Dru Excellence 50XT

  De Dru Excellence serie is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: 60, 70 en 50XT. Uniek aan de Dru Excellence haarden is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens met een blijvend vol vlambeeld. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid warmte die u wenst. De brander zit weggewerkt achter een robuuste houtset die als een kampvuur in de haard is geplaatst. De Dru Excellence 50XT wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, bedieningsluik, elektrische onsteking, houtset (standaard bruin of berken wit) en Ceraglass achterwand.

  € 3.995,00
   
  Dru Excellence 50XT
 14. KombiFire Original Corner

  De KombiFire Original Corner is een strakke, moderne hoekhaard met een sfeervolle inkijk vanaf de zijkant. U kunt genieten van een schitterend haardvuur vanuit uw stoel of bank. De KombiFire haard is de enige sfeerhaard die zowel op hout als op gas kan branden. Dankzij een uniek wisselsysteem kunt u zelf bepalen wanneer u op gas of hout stookt, hierdoor zijn beide vuren van elkaar gescheiden waardoor veilig stoken gegarandeerd is, bovendien gemakkelijk zelf te bedienen. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment. Standaard wordt de KombiFire Original Corner geleverd met een afstandsbediening.

  € 3.999,00
   
  KombiFire Original Corner
 15. Dru Metro 150XT

  De royale haard DRU Metro 150 XT brengt met zijn royale breedt niet alleen sfeer maar ook behoorlijk wat warmte in grotere woonruimtes. De haard heeft een zwart glazen achterwand wat zorgt voor een dynamisch vuurbeeld. Kenmerkend voor deze brede haard is de natuurechte houtset die vrijwel niet van echt te onderscheiden is. De unieke brander verdeeld het vuur zigzaggend over de gehele breedte én diepte van de haard. Standaard wordt de Dru Metro 150XT geleverd met eeen afstandsbediening, elektronische ontsteking, bedieningsluik, houtset (standaard bruin of berken wit) of stenen (Carrara wit of greystone grijs) en Ceraglass achterwand.

  € 4.395,00
   
  Dru Metro 150XT
 16. Dru Excellence 60

  De Dru Excellence serie is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: 60, 70 en 50XT. Uniek aan de Dru Excellence haarden is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens met een blijvend vol vlambeeld. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid warmte die u wenst. De brander zit weggewerkt achter een robuuste houtset die als een kampvuur in de haard is geplaatst. De Dru Excellence 60 wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, bedieningsluik, elektrische onsteking, houtset (standaard bruin of berken wit) en zwarte achterwand. Tegen een meerprijs zijn een naturel of leistenen achterwand, Panoramic Frame en schouwen leverbaar.

  € 3.305,00
   
  Dru Excellence 60
 17. KombiFire Panorama XL Front

  De KombiFire Panorama XL Front is een impossante brede haard dat in iedere kamer een ware eyecatcher is! De KombiFire haard is de enige sfeerhaard die zowel op hout als op gas kan branden. Dus de positieve aspecten van twee haarden, samengebracht in één topproduct! Daarmee creëert u een haardvuur dat voor ieder moment geschikt is, en dat past in elk interieur. Dankzij een uniek wisselsysteem kunt u zelf bepalen wanneer u op gas of hout stookt, hierdoor zijn beide vuren van elkaar gescheiden waardoor veilig stoken gegarandeerd is. Standaard wordt de KombiFire Panorama XL Front geleverd met een afstandsbediening.

  € 4.699,00
   
  KombiFire Panorama XL Front
 18. Dru 55CB/MF

  De Dru 55CB/MF is een mooie en vrijstaande houtkachel van gietijzer die vooral interessant is om toe te passen in woonkamers met een kleinere omvang. Op deze manier kunt u altijd weer genieten van een prachtig vuurbeeld. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van deze kachel geniet u van de voordelen en mogelijkheden die de Multi Fuel techniek met zich meebrengt. Dit wil zeggen dat u zowel hout als kolen kunt verbranden. De Dru 55CB/MF beschikt verder over een enkelwandig afvoerkanaal waardoor rookgassen worden afgevoerd en zuurstof in de ruimte binnen wordt getrokken. Dit zorgt er voor dat deze unieke, vrijstaande houtkachel perfect geschikt is om toe te passen in bestaande situaties. Deze kachel wordt standaard geleverd in antraciet en als clean burner. Indien u dat wenst kunt u mits de betaling van een meerprijs de kachel laten uitvoeren als multi-fuel. Daarnaast zijn ook diverse extra kleuren zoals ivoor, houtskool en majolica bruin beschikbaar.

  € 1.150,00
   
  Dru 55CB/MF
 19. Dru Style 31

  De Dru Style 31 is de nieuste gevelkachel van Dru.Deze heeft een behoorlijke capaciteit en hoog rendement. Deze onderscheidt zich door het moderne design. De licht gebogen voorzijde heeft een alu-metallic kleur en de achterzijde is antraciet. Tegen een meerprijs is voor de Dru Style 31 gevelkachel een standaard-, telscopisch- en lange muurdoorvoer leverbaar.

  € 855,00
   
  Dru Style 31
 20. Dru Art 6

  De Dru Art 6 is een gevelkachel en biedt u een verwarmingsoplossing voor iedere ruimte in huis of bedrijf. Kenmerken zijn de zeer gemakkelijke installatie, de robuuste plaatstaal geemailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur. Standaard wordt de Dru Art 6 geleverd met een vonkontsteking en thermostaat.

  € 1.075,00
   
  Dru Art 6

Items 1-20 of 44

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

onze merken