Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

Items 1-20 of 36

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Jotul I 520 FL

  De Jøtul I 520 FL is een flexible inzethaard. Het ontwerp is tijdloos en de constructie is optimaal en gemaakt voor de toekomst. De houtkachel Jøtul I 520 FL heeft geëmailleerde vlamplaten, welke een mooi vuurbeeld weergeeft. Al het glas heeft een hitte reflecterende oppervlak wat ervoor zorgt dat het glas schoner blijft en de verbranding optimaliseert. Standaard wordt de Jotul I 520 FL geleverd in de kleur zwart en is uitvoerbaar in zowel links- als rechts open.

  € 2.395,00
   
  Jotul I 520 FL
 2. Jotul I 520 FRL

  De houtkachel Jøtul I 520 FRL is een flexible inzethaard voorzien van 3-zijdig glas. Het ontwerp is tijdloos en de constructie is optimaal en gemaakt voor de toekomst. De Jøtul I 520 heeft geëmailleerde vlamplaten, welke een mooi vuurbeeld weergeeft. Al het glas heeft een hitte reflecterende oppervlak wat ervoor zorgt dat het glas schoner blijft en de verbranding optimaliseert. Standaard wordt de Jotul I 520 FRL geleverd in de kleur zwart en 3-zijdig glas.

  € 2.495,00
   
  Jotul I 520 FRL
 3. Jotul F 305 LL

  De Jotul F 305 LL rust op hoge poten en is daarnaast voorzien van een vrij klassieke uitstraling. Deze kachel beschikt daarnaast over een horizontale verbrandingskamer wat het mogelijk maakt om gebruik te maken van erg grote houtblokken. Verder zorgt de grote glasruit er voor dat u steeds kunt rekenen op een uitstekend zicht op het houtvuur. Deze kachel is daarnaast zeer eenvoudig te bedienen door middel van de intuïtieve bedieningsknoppen. Op deze manier kunt u het haardvuur steeds naar eigen inzicht aanpassen. De Jotul F 305 LL wordt standaard geleverd in het zwart, maar tegen een meerprijs is het mogelijk om te kiezen voor een wit geëmailleerde kleur. Ook korte pootjes, een aslip en convectiekit behoren net als een speksteen top en buitenluchtaansluiting tot de mogelijkheden.

  € 1.790,00
   
  Jotul F 305 LL
 4. Jotul S71

  De Jotul S71 is een combinatie van de Jotul I 520 FR houthaard met een licht betonnen ombouw. Dankzij de strakke afwerking past de Jotul S71 in elk interieur. De licht betonnen ombouw is gemakkelijk te bouwen en heeft een gemiddelde opbouwtijd van 4 uur. Extra muurisolatie is niet nodig door de ingebouwde brandmuur bij de Jotul S71. Het tweezijdige zicht op de Jotul S71 geeft de ultieme houtvuur beleving. Standaard wordt de Jotul S71 geleverd in de kleur zwart en de ruit aan de rechterkant. Tegen een meerprijs zijn een vloerplaat in glas of staal en buitenluchtaansluiting leverbaar.

  € 4.995,00
   
  Jotul S71
 5. Jotul S72

  De Jotul S72 is een combinatie van de Jotul I 520 FR houthaard met een licht betonnen ombouw. Dankzij de strakke afwerking past de Jotul S72 in elk interieur. De licht betonnen ombouw is gemakkelijk te bouwen en heeft een gemiddelde opbouwtijd van 4 uur. Extra muurisolatie is niet nodig door de ingebouwde brandmuur bij de Jotul S72. Het tweezijdige zicht op de Jotul S72 geeft de ultieme houtvuur beleving. Standaard wordt de Jotul S72 geleverd in de kleur zwart en de ruit aan de linkerkant. Tegen een meerprijs zijn een vloerplaat in glas of staal en buitenluchtaansluiting leverbaar.

  € 4.995,00
   
  Jotul S72
 6. Jotul F 481 BP

  De Jotul F 481 BP is een prachtige kachel die beschikt over een ruim vak onder de verbrandingskamer. Dit zorgt er voor dat er de nodige ruimte wordt voorzien voor niet alleen hout, maar ook voor accessoires. Daarnaast is het mogelijk om dit vak nog verder te vergroten door de plank in het midden weg te halen. De Jotul F 481 BP is daarnaast voorzien van een grote en tevens ook gebogen ruit waardoor het vuur altijd uitstekend zichtbaar is. De Jotul F 481 BP wordt standaard geleverd in het zwart. Tegen een extra kostprijs is het mogelijk om een glazen vloerplaat aan te kopen net als convectiepanelen.

  € 2.590,00
   
  Jotul F 481 BP
 7. Jotul F 105 B

  Een vrijstaande houtkachel gezocht? De Jotul F 105 B houtkachel heeft een vrolijke en sierlijke uitstraling en brengt een hoop warmte in uw woning, door de schone verbranding zijn deze kachels ideaal voor woningen waar niet veel energie verbruikt moet worden. Dit is een compacte houtkachel die zich onderscheid door een laag energieverbruik en toch een lange brandtijd. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met 2.5KW te stoken. De Jotul F 105 B kenmerkt zich verder door de de grote glazen deuren die een mooi zicht op het vuur geven zodat iedereen er omheen kan genieten van de gezellige houtkachel. U kunt de Jotul F 105 B standaard bestellen in de kleur zwart en met gesloten deuren. U kunt er ook een aslip, speksteen top, handgreep, vloerplaat en een buitenlucht aansluiting bij bestellen. Ook is deze kachel op aanvraag in een witte uitvoering verkrijgbaar.

  € 1.590,00
   
  Jotul F 105 B
 8. Jotul F 105 SL

  De vrijstaande Jotul F 105 SL houtkachel heeft een vrolijke en sierlijke uitstraling, ideaal voor een traditionele woonruimte. Dit is een compacte houtkachel die zich onderscheid door een laag energieverbruik en toch een lange brandtijd zonder veel vuil uit te stoten. Het is bijvoorbeeld geen probleem om met 2.5KW te stoken. Andere kenmerken van de Jotul F 105 SL zijn de grote glazen deuren die een mooi zicht op het vuur geven zodat iedereen er omheen kan genieten van de gezellige houtkachel. U kunt de Jotul F 105 SL standaard bestellen in de kleur zwart en korte pootjes. U kunt er ook een aslip, speksteen top, handgreep, vloerplaat en een buitenlucht aansluiting bij bestellen. Ook is deze kachel op aanvraag in een witte uitvoering verkrijgbaar.

  € 1.490,00
   
  Jotul F 105 SL
 9. Jotul F 105 LL

  De vrijstaande Jotul F 105 KL houtkachel heeft een vrolijke en sierlijke uitstraling, door de schone verbranding zijn deze kachels ideaal voor woningen waar niet veel energie verbruikt moet worden. Dit is een compacte houtkachel die zich onderscheid door een laag energieverbruik en toch een lange brandtijd. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met 2.5KW te stoken. De Jotul F 105 LL kenmerkt zich ook door de kleine pootjes en de grote glazen deuren die een mooi zicht op het vuur geven zodat iedereen er omheen kan genieten van de gezellige houtkachel. U kunt de Jotul F 105 LL standaard bestellen in de kleur zwart en korte pootjes. U kunt er ook een aslip, speksteen top, handgreep, vloerplaat en een buitenlucht aansluiting bij bestellen. Ook is deze kachel op aanvraag in een witte uitvoering verkrijgbaar.

  € 1.690,00
   
  Jotul F 105 LL
 10. Jotul I 350 FL

  De Jøtul I 350 een elegante inbouwhaard met een grote glazen deur voor prachtig zicht op het haardvuur. Zelfs als de haard niet brandt, geeft hij een lichte en heldere indruk door de lichte brandplaten.De Jøtul I 350 is gemaakt van gietijzer en ivoorzien van clean burn verbrandingstechnologie, tevens een air wash systeem dat het glas schoon houdt. Deze haard heeft een vermogen van 10 kW, hierdoor ideaal voor grotere woonkamers. Standaard wordt de Jotul I 350 FL geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs is een buitenlucht aansluiting leverbaar.

  € 2.334,00
   
  Jotul I 350 FL
 11. Jotul I 520 F

  Jotul I 520 F is een flexibel inzethaard. Het ontwerp is tijdloos en de constructie is optimaal en gemaakt voor de toekomst. Deze haard past vrijwel in elke situatie. Tevens heeft de Jotul I 520 geëmailleerde vlamplaten welke een prachtig vuurbeeld geven. Het glas heeft een hitte reflecterende oppervlak wat ervoor zorgt dat het glas schoner blijft en de verbranding optimaliseert. Standaard wordt de Jotul I 520 F geleverd in de kleur zwart.

  € 2.295,00
   
  Jotul I 520 F
 12. Jotul F 481 BP

  Jotul F 481 BP houtkachel heeft een strak, modern design met een bijpassend voetstuk, Er is praktische opbergruimte voor accessoires of hout. Door de grote en licht gebogen vierkante ruit van de Jotul F 481 BP is er altijd een schitterend zicht op het knisperende houtvuur. Standaard wordt de Jotul F 481 BP geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn een vloerplaat in glas of staal en convectiepanelen leverbaar.

  € 2.590,00
   
  Jotul F 481 BP
 13. Jotul F 371

  De Jotul F371 houthaard heeft door zijn innovatieve vormen en details, diverse malen de "design" award gewonnen. De Jotul F371 staat op de open gietijzeren sokkel met legplank om bijvoorbeeld hout in te leggen. Een exclusievere uitstraling wordt verkregen door de optionele speksteen bovenplaat. De grote deur en zijruiten van deze Jotul houtkachel geven een fantastisch zicht op het prachtige vuurbeeld, wat zorgt voor een intieme atmosfeer. De Clean Burn technologie zorgt ervoor dat meer dan 90% van het stof en gassen in de rook wordt verbrandt. Hierdoor heeft de kachel een lage uitstoot, nauwelijks rook en een laag verbruik van brandstof. Comfortabel genieten rondom de haard in het centrum van uw h Standaard wordt de Jotul F 371 geleverd in de kleur zwart of grijs en gietijzeren sokkel. Tegen een meerprijs is een deur voor de sokkel, glas set, vloerplaten en luchtaansluiting leverbaar.

  € 2.495,00
   
  Jotul F 371
 14. Jotul F 3 CB

  De Jøtul F3 CB is een gietijzeren houtkachel. Deze kachel heeft een klassiek design maar met een moderne techniek. Het vertrouwde ontwerp zorgt voor een gezellige sfeer in uw huis. Erg praktisch aan de Jøtul F 3 is dat de rookgas aansluiting zowel boven, achter als aan de zijkanten zit. Door het grote glas oppervlak is er een goed zicht op het vuur. Ook is de aslade gemakkelijk toegankelijk om het as te verwijderen. Standaard wordt de Jotul F 3 CB geleverd in de kleur zwart en aansluitstuk. Tegen een meerprijs zijn de kleuren blue-black, ivoor en bruin majolica leverbaar. Verder zijn er nog verschillende accessoires leverbaar.

  € 1.495,00
   
  Jotul F 3 CB
 15. Jotul F 118

  De Jøtul F 118 is een tijdloze klassieker die na een grondige herziening schoon brandt en is opgefrist met nieuwe details. De gehele haard bestaat uit gietijzer en is uitgevoerd met het clean burn verbrandingstechnologie. Deze houtkachel heeft een diepe verbrandingskamer en biedt ruimte aan houtblokken tot 60 cm lengte en een bijzonder lange brandtijd. Bovenop de kachel zit een handige kookplaat. Standaard wordt de Jotul F 118 geleverd in de kleur zwart.

  € 1.495,00
   
  Jotul F 118
 16. Jotul F 163

  De Jotul F 163 is een moderne houtkachel met een nieuwe en unieke uitstraling wat is ontworpen door designstudio. De afmeting en de vorm van de kachel maakt het geschikt om deze zowel in de hoek als op een vlakke muur te plaatsen. Standaard wordt de Jotul F 163 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs is een convectieset, wit geëmailleerd, zwart geëmailleerd en ventilator met elektrische bediening leverbaar.

  € 1.794,00
   
  Jotul F 163
 17. Jotul F 166

  De Jotul F 166 is een compacte houtkachel en heeft een tijdloze uitstraling. De Jøtul F 166 valt op door zijn elegante voetstuk, een onderscheidend designelement waarmee Jøtul al verschillende prijzen heeft gewonnen. Op deze kachel kan een spekstenen dekplaat worden gelegd. Die houdt de warmte extra lang vast en zorgt voor een subtiel onderscheidend uiterlijk. Deze kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen, zelfs op 3KW brandt deze kachel optimaal. Standaard wordt de Jotul F 166 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs is een convectieset en ventilator met elektrische bediening leverbaar.

  € 1.895,00
   
  Jotul F 166
 18. Jotul F 305 LL

  De Jotul F 305 LL staat op hoge poten en heeft een klassieke uitstraling. Door de horizontale ligging van de verbrandingskamer is het mogelijk om met de Jotul F 305 LL grote houtblokken te gebruiken, daarnaast is door de grote glasruit een optimaal zicht op het houtvuur. Bediening van de Jotul F 305 LL is gemakkelijk gemaakt door de intuïtieve bedieningsknopen, hierdoor past u het haardvuur aan op uw eigen wensen. Standaard wordt de Jotul F 305 LL geleverd met hoge poten en in de kleur zwart. Tegen een meerprijs is de kleur wit geëmailleerd, korte pootjes, aslip, convectiekit, speksteen top en buitenluchtaansluiting leverbaar.

  € 1.790,00
   
  Jotul F 305 LL
 19. Jotul F 263

  De Jotul F 263 is gietijzeren haard die zowel in een modern als klassiek interieur past. De verbrandingseigenschappen van de Jotul F 263 is uitstekend. Ook haalt u maximaal rendement uit uw kachel, deze is namelijk 83% bij de Jotul F 263.. Standaard wordt de Jotul F 263 geleverd in de kleur zwart en met stalen zijpanelen. Tegen een meerprijs is een spekstenen top en zijpanelen, verntilator met elektronische ontsteking leverbaar.

  € 2.295,00
   
  Jotul F 263
 20. Jotul F 500 CB

  Deze Jotul F500 CB is een gietijzeren houtkachel, perfect geproportioneerd en vormt daardoor een universele toevoeging in elke kamer. Door de front- en linker zijdeur kan deze kachel in elke omgeving worden geplaatst. De Jotul F500 CB heeft een van de grootste gestileerde deuren en biedt daarom een onbegrensd zicht op het haardvuur. Tevens is een externe luchtaansluiting verkrijgbaar, waardoor deze houtkachel ook in moderne woningen met een mechanische ventilatie toegepast kan worden. Standaard wordt de Jotul F 500 geleverd in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn de kleuren blue-black, ivoor, bruin majolica en groen majolica leverbaar.

  € 1.995,00
   
  Jotul F 500 CB

Items 1-20 of 36

per pagina

Stel een Aflopende Directie in