Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

5 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Jacobus 12 Beton

  De Jacobus 12 Beton is qua afmetingen één van de meest ruime kachels die u in huis kunt halen. Door de afmetingen weet deze kachel de warmte uitstekend te geleiden en op te slaan waardoor u geen andere warmtebron meer nodig heeft. Ook de vormgeving van de Jacobus 12 Betonkachel is noemenswaardig, een echt kunstwerk met een robuuste afwerking waardoor u er decennia lang mee vooruit kunt. Deze houtkachel heeft dezelfde verbrandingskamer zoals u die in alle Jacobus houtkachels op onze webshop zult vinden. Deze kachel is echter gegoten in een prachtige jasje van lichtgrijs beton, ideaal voor een moderne en toch sfeervolle woonkamer. Deze buitenkant is bovendien onderhoudsvrij waardoor u er geen omkijken naar heeft. De Jacobus 12 Beton wordt standaard met een boven- of achteraansluiting geleverd en in de kleur antraciet. Eventueel kunt er ook verschillende accessoires bij bestellen zoals een vloerplaat of bijpassend haardstel bijvoorbeeld, vraag naar de mogelijkheden.

  € 2.695,00
   
  Jacobus 12 Beton
 2. Jacobus 12

  De Jacobus 12 is de grootste model uit de serie voorzet houtkachels van Jacobus. Deze houtkachel is dankzij zijn grote verbrandingskamer uitermate geschikt om grote houtblokken te verbranden. De Jacobus 12 verwarmt moeiteloos een meer dan gemiddeld grote ruimte. Het ultieme gevoel van stoken met hout komt met de Jacobus 12 optimaal tot zijn recht. Met zijn rendement van maar liefst 79% behoord de Jacobus 12 tot de hoogste rendementsklasse! Kortom, een milieuvriendelijke en onverwoestbare kachel met een prachtig vuurbeeld. Dee Jacobus 12 wordt standaard geleverd met een boven- of achteraansluiting en in de kleur antraciet. Tegen een meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar zoals een vloerplaat of bijpassend haardstel.

  € 1.995,00
   
  Jacobus 12
 3. Jacobus 6

  De Jacobus 6 is het kleinste uitvoering uit deze serie en heeft een vermogen van 3,5 tot 7 kW en verwarmt daarmee ruimtes tot circa 120 m3. De Jacobus 6 is vooral geschikt voor ruimtes waar comfort en gezelligheid belangrijker zijn dan een hoge warmteopbrengst. Kiezen voor een Jacobus 6 betekent kiezen voor een houtkachel van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat, daarom zijn alle Jacobussen uitgerust met levenslange garantie. Standaard wordt de Jacobus 6 geleverd met een boven- of achteraansluiting en in de kleur antraciet. Tegen een meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar zoals een vloerplaat of bijpassend haardstel.

  € 1.495,00
   
  Jacobus 6
 4. Jacobus 9 Beton

  Als je op zoek bent naar een sfeervol punt voor in uw woonkamer dan is de Jacobus 9 Beton ongetwijfeld geschikt. Deze betonlook haard zorgt niet alleen voor heerlijke warmte maar ook voor een prachtig vlammenspel waar iedereen van kan genieten. U kunt het vermogen van de kachel zelf instellen met een eenvoudige knop, u kunt 5 tot 10KW instellen. Op vol vermogen kan deze houtkachel eenvoudig ruimtes tot 160 vierkante meter verwarmen. De Jacobus 9 Beton wordt standaard in de antraciet kleur geleverd zoals op de afbeelding, aan de voor- en achterzijde zit een deur. Voor een meerprijs zijn extra accessoires zoals een vloerplaat of bijpassend haardstel.

  € 2.495,00
   
  Jacobus 9 Beton
 5. Jacobus 9

  De Jacobus 9 is het middelste model uit de superieure reeks voorzet houtkachels van Jacobus. De Jacobus 9 creëert een enorm fascinerend en sfeervol vlammenspel dankzij de goed te regelen luchttoevoer. Jacobus 9 - Hoog rendement U hoeft geen vlammetje te missen van dit spannende houtvuur dankzij de enorme glazen ruit. Met zijn rendement van maar liefst 79% behoord de Jacobus 9 tot de hoogste rendementsklasse! Kortom, een milieuvriendelijke en onverwoestbare kachel met een prachtig vuurbeeld.

  € 1.795,00
   
  Jacobus 9

5 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in