Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

4 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Dik Geurts Oval

  De Dik Geurts Oval heeft een uitgesproken vormgeving, waardoor deze buitenhaard direct zal opvallen in uw tuin of op uw terras. Door de royale hoogte van 130cm is de Dik Geurts Oval voorzien vaan een grote stookruimte. Dankzij de coating op de buitenhaard heeft deze een extra lange levensduur. Standaard wordt de Dik Geurts Oval geleverd in de kleur antraciet.

  € 450,00
   
  Dik Geurts Oval
 2. Dik Geurts Peak

  Dik Geurts Peak ise grootste buitenhaard uit het assortiment tuinhaarden. Deze tuinhaard, met een hoogte van maar liefst 2 meter, is voorzien van een dubbele achterwand en een opbergvak voor het hout. Aan de onderzijde zitten wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De Peak wordt standaard geleverd in de kleur antraciet. Optioneel is er een afdekhoes en een vonkenvanger verkrijgbaar voor extra veilig stoken.

  € 1.295,00
   
  Dik Geurts Peak
 3. Dik Geurts Max

  Dik Geurts Max is een degelijke en robuuste tuinhaard met een materiaaldikte van maar liefst 4 mm. De haard heeft een praktisch houtvak zodat u altijd hout bij de hand heeft. Aan de achterzijde bevindt zich een handgreep en een tweetal wielen waardoor de haard gemakkelijk kan worden verplaatst in uw tuin of op uw terras. Dik Geurts Max wordt standaard geleverd in de kleur antraciet en met een afvoerpijp. Om deze tuinhaard extra te beschermen is er een beschermhoes verkrijgbaar.

  € 895,00
   
  Dik Geurts Max
 4. Dik Geurts Norsk

  De Dik Geurts Norsk “Fire and Grill” is een degelijke barbecue die tevens als vuurschaal kan worden gebruikt. Zo kunt u nu ook in een wat kleinere tuin of terras genieten van een prachtig houtvuur. De Dik Geurts Norsk is eenvoudig in elkaar te zetten waarbij het rooster in verschillende hoogtes kan worden geplaatst.

  € 129,00
   
  Dik Geurts Norsk

4 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in