Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Schouw Avignon

  Een eenvoudige schouw Dru Avignon heeft gebogen staanders. De staanders zijn van massief steen waardoor hij een robuust uiterlijk heeft. Leverbaar in de steensoorten; Beauvallon, Bufon en Crma marfil gezoet Toepasbaar op de Dru Excellence 60, Excellence 70, Global 70XT BF, Global 70XT CF, Passeo en Venteo.

  € 0,00
   
  Schouw Avignon
 2. Schouw Oporto

  De Dru schouw Oporto is een schitterende natuurstenen schouw die in elk interieur een echte eye-catcher zal zijn. Zo zal de Dru schouw Oportoin een klassiek of modern interieur niet misstaan. Leverbaar in de steensoorten; Beauvallon en Bufon. Toepasbaar op de Dru Excellence 60 en Dru Excellence 70.

  € 0,00
   
  Schouw Oporto
 3. Schouw Monaco

  Een eenvoudige schouw Dru Monaco heeft gebogen staanders. De staanders zijn van massief steen waardoor hij een robuust uiterlijk heeft. Leverbaar in de steensoorten; Beauvallon, Bufon en Crma marfil gezoet Toepasbaar op de Dru Global 70XT BF, Global 70XT CF, Passeo en Venteo.

  € 0,00
   
  Schouw Monaco

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

onze merken