Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

Items 1-20 of 31

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Jacobus 9 Kookkachel

  Bent u op zoek naar een houtkachel waar u heerlijk ouderwets op kunt kopen? Sinds kort vindt u in onze collectie de nieuwe Jacobus 6 houtkachel. Het handige is dat u met deze kachel ook gelijk een kookplaat in huis haalt. Het tijdloze design zorgt er bovendien voor een uitstraling die in iedere ruimte past. Deze kachel beschikt over drie pitten waar u op kunt koken. Ook zit er een extra beschermrand om de pitten om de veiligheid te garanderen. Naast de prachtige uitstraling en de mogelijkheid om te koken heeft de Jacobus 6 houtkachel nog een uniek voordeel. Dankzij de simpele bedieningswijze kunt u de kachel instellen zodat deze weinig verbruikt en toch een hoog rendement heeft. Tegen een meerprijs zijn accessoires ook leverbaar. Denk hierbij aan een waterketel, een vierkant koekenpan en een haardstel bijvoorbeeld.

  € 2.495,00
   
  Jacobus 9 Kookkachel
 2. Woodfire Dijon

  Wil je graag genieten van een kachel die warmte een sfeer uitstraalt? Dan voldoet de Woodfire Dijon vast en zeker aan uw eisen en wensen. Naast het feit dat deze sfeervolle houtkachel warmte in huis brengt is de kachel ook nog eens zeer veilig en verantwoord. De kachels van Woodfire hebben namelijk een groot voordeel. Door de schone verbranding heeft de kachel een super hoog rendement vergeleken met andere houtkachels. Daarom beschikt deze houtkachel ook over de nodige CE keurmerken wat inhoudt dat de kachel voldoet aan alle Europese richtlijnen die zijn bedacht om de veiligheid en gezond te bevorderen. Standaard wordt de Woodfire Dijon afgeleverd in een antraciete kleur. Ook wordt er een aslade, een handgreep en een secundaire luchttoevoer mee geleverd.

  Adviesprijs: € 499,00

  Onze prijs: € 349,00

   
  Woodfire Dijon
 3. Woodfire Versailles

  Wilt u genieten van een sfeervolle houtkachel die ook nog eens ecologisch verantwoord is? Dan is voldoet de Woodfire Versailles vast en zeker aan uw wensen. Naast het feit dat deze houtkachel sfeer en warmte in uw woning brengt heeft u zich ook geen zorgen te maken over de veiligheid en duurzaamheid. De Woodfire Versailles heeft namelijk een zeer schone verbranding en dat is ook af te lezen aan de CE keurmerken. Dit betekent dat de kachel voldoet aan alle reglementen die er zijn gesteld om de uitstoot van kachels te beperken. De Woodfire Versailles wordt standaard afgeleverd in een antraciete kleur. Ook wordt er een aslade, een handgreep en een secundaire luchttoevoer mee geleverd.

  Adviesprijs: € 399,00

  Onze prijs: € 289,00

   
  Woodfire Versailles
 4. Jacobus 6 Kookkachel

  Zoekt u een houtkachel waar u heerlijk ouderwets op kunt kopen? Dan presenteren we u met volle trots de nieuwe Jacobus 6 houtkachel. Met deze handige kachel haalt u ook gelijk een kookplaat in huis. Het tijdloze design geeft de kachel een unieke uitstraling die in iedere ruimte past. Deze kachel beschikt over drie pitten waar u op kunt koken. Ook zit er een extra beschermrand om de pitten om de veiligheid te garanderen. Naast de prachtige uitstraling en de mogelijkheid om te koken heeft de Jacobus 6 houtkachel nog een uniek voordeel. Dankzij de eenvoudige bediening kunt u de kachel instellen zodat deze weinig verbruikt en toch een hoog rendement heeft. Tegen een extra prijs zijn accessoires ook leverbaar. Denk hierbij aan een waterketel, een vierkant koekenpan en een haardstel bijvoorbeeld.

  € 2.195,00
   
  Jacobus 6 Kookkachel
 5. Woodfire Nantes

  Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle houtkachel dan presenteren we u graag de Woodfire Nantes. Dit is de allernieuwste variant van Woodfire. Deze houtkachels brengt zowel sfeer als warmte in uw woning. Daarnaast hebben de Woodfire kachels nog een groot voordeel. Door de schone verbranding heeft de kachel een super hoog rendement vergeleken met andere houtkachels. Daarom beschikt deze houtkachel ook over de nodige CE keurmerken wat inhoudt dat de kachel voldoet aan alle Europese reglementen die er zijn gesteld om de veiligheid en gezond te bevorderen. Standaard wordt de Woodfire Nantes afgeleverd in een antraciete kleur. Ook wordt er een aslade, een handgreep en een secundaire luchttoevoer mee geleverd.

  Adviesprijs: € 599,00

  Onze prijs: € 479,00

   
  Woodfire Nantes
 6. Widefire 120

  De Widefire 120 is een fronthaard met zeer strakke lijnen, een prachtig vlambeeld over de volle breedte en een natuurgetrouwe houtset. Dankzij zijn bescheiden afmetingen van slechts 36.3cm is de Widefire 120 te plaatsen in elke situatie. De Widefire 120 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een houtset of carrara stenen leverbaar.

  Adviesprijs: € 3.195,00

  Onze prijs: € 2.395,00

   
  Widefire 120
 7. Three-Fire 40

  De Three-Fire 40 wordt gekenmerkt door het hoge driezijdige glas, hierdoor heeft u een schitterend zicht op het vuurbeeld. De Three Fire 40 zorgt voor sfeer en warmte in uw woonkamer! De Three-Fire heeft slechts een inbouwdiepte van 40 cm, hierdoor is deze gashaard ideel om in een hoek of kleine ruimte te plaatsen. De Three-fire 40 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat.

  Adviesprijs: € 3.342,00

  Onze prijs: € 2.695,00

   
  Three-Fire 40
 8. Three-Fire 140

  De Three-Fire 140 is de meest indrukwekkende 3-zijdige gashaard van de HuisSelectie van Warmtestore. Over de gehele lengte geeft de Three-Fire 140 een prachtig vuurbeeld, wat zal zorgen voor een goede sfeer in uw woonkamer. Doordat de zijkanten van glas zijn, heeft de Three-Fire 140 een ruimte vullend effect. Waardoor u van elke hoek in de woonkamer een goed zicht heeft op het prachtige vuurbeeld. Naast de Three-Fire 140 strak in te bouwen, is het ook prachtig om de Three-Fire 100 te combineren met een zwevend of staand van natuursteen of MDF. De Three-Fire 140 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat.

  Adviesprijs: € 4.295,00

  Onze prijs: € 3.395,00

   
  Three-Fire 140
 9. Widefire 75 38

  De Widefire 75-38 is een unieke inbouwhaard, die één geheel vormt met een wand, dat komt vooral doordat in het ontwerp het ruitframe niet meer zichtbaar is. Ook het realistische vuur en de natuurgetrouwe houtblokken geven het effect van een openhaard met een echt houtvuur. De Widefire 75-38 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand of pebbles verkrijgbaar.

  € 2.150,00
   
  Widefire 75 38
 10. Three-Fire

  De Three-Fire is een prachtige driezijdige gashaard, uitgevoerd met natuurlijke houtblokken. Hierdoor geeft dit een schitterend vuurbeeld, en zorgt voor warmte en sfeer in uw huis. De Three-Fire is strak in te bouwen of goed te combineren met een zwevend of staand plateau van natuursteen of MDF. De Three-Fire wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand, pebbles of carrara stenen verkrijgbaar.

  € 2.495,00
   
  Three-Fire
 11. Widefire 50

  De Widefire 50 is het populairste model gashaard op dit moment. Dit vanwege de strakke vormgeving, spectaculair vuurbeeld en verhoogde brander in de haard! De verhoging in de brander zorgt ervoor dat zelfs op laagstand toch nog een sfeervol vuurbeeld in de haard aanwezig blijft en u minder warmte afgifte krijgt van de Widefire 50. De Widefire 50 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, houtblokkenset en een gladde wand. Tegen een meerprijs is een convectieset leverbaar.

  € 2.250,00
   
  Widefire 50
 12. Widefire 120 Tunnel

  Widefire 120 Tunnel is een schitterende tunnelhaard met zeer strakke lijnen, een prachtig vlambeeld over de volle breedte en een natuurgetrouwe houtset. Dankzij zijn bescheiden afmetingen van slechts 36.3cm is de Widefire 120 te plaatsen in elke situatie. De Widefire 120 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een houtset of carrara stenen leverbaar.

  Adviesprijs: € 4.190,00

  Onze prijs: € 3.295,00

   
  Widefire 120 Tunnel
 13. Two-Fire

  De Two-Fire is een tweezijdige hoekhaard die volledig kan worden geïntegreerd in de wand, de haard is geheel frameloos waardoor er geen storende kaders rondom de haard zitten. Doordat de haard beschikt over twee zijden glas heeft u vanuit uw woonkamer of eetkamer altijd zicht op het realistische vuurbeeld. De Two-Fire wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand, pebbles of carrara stenen verkrijgbaar.

  € 2.495,00
   
  Two-Fire
 14. Two-fire 100

  De Two-Fire 100 is een prachtige 2-zijdige hoekhaard met een breed vuur welke een verrijking zal zijn voor uw interieur. De brander zorgt ervoor dat over de gehele breedte van het glas een realistisch vuurbeeld ontstaat. Zo heeft u vanuit meerdere hoeken in uw kamer zicht op het vuur van de Two-Fire 100. De Two-Fire 100 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Er is van de Two-Fire 100 zowel een linkse als rechtse uitvoering leverbaar.

  Adviesprijs: € 3.670,00

  Onze prijs: € 2.895,00

   
  Two-fire 100
 15. Widefire 75-68

  De Widefire 75-68 is een unieke inbouwhaard die een geheel vormt met een wand of schouw, dat komt vooral doordat in het ontwerp het ruitframe niet meer zichtbaar is. Dankzij een vuurbed met gloeidelen en een realistische houtset ontstaat de uitstraling van een echt open vuur. Of de Widefire 75-68 strak wordt ingebouwd of wordt omlijst door één van onze schouwen, bijna alle interieurstijlen zijn mogelijk met de Widefire 75-68. De Widefire 75-68 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een lamellen achterwand of pebbles verkrijgbaar.

  € 2.250,00
   
  Widefire 75-68
 16. Two-Fire 40

  De Two-Fire 40 is een tweezijdige hoekhaard die volledig kan worden geïntegreerd in de wand, zodat u nauwelijks zicht heeft op de lijsten van de Two-Fire 40. Doordat de haard beschikt over 2 zijden glas heeft u vanuit uw woonkamer of eetkamer altijd zicht om het realistische vuurbeeld en de natuurgetrouwe houtset. Daarnaast heeft de Two-fire 40 een zeer geringe inbouwdiepte van maar liefst 40.4 cm! De Two-fire 40 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand.

  Adviesprijs: € 3.100,00

  Onze prijs: € 2.495,00

   
  Two-Fire 40
 17. Two-Fire 140

  De Two-Fire 140 is een indrukwekkende 2-zijdige hoekhaard met een breed vuur wat een verrijking zal zijn voor uw interieur. Door de extra brede brander zal er over de gehele breedte van het glas een realistisch vuurbeeld onstaan. Door de zijruit heeft u vanuit meerdere hoeken van de kamer zicht op het vuur van de Two-Fire 140. De Two-Fire 140 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Er is van de Two-Fire 140 zowel een linkse als rechtse uitvoering leverbaar.

  Adviesprijs: € 4.295,00

  Onze prijs: € 3.395,00

   
  Two-Fire 140
 18. Three-Fire 100

  De Three-Fire 100 is een driezijdige gashaard die over de gehele lengte een prachtig vuurbeeld geeft, wat zorgt voor perfecte sfeer in uw woonkamer. Doordat de zijkanten van glas zijn, heeft u van elke hoek in de woonkamer een fantastisch zicht op het prachtige vuurbeeld. De Three-Fire 100 is strak in te bouwen of goed te combineren met een zwevend of staand plateau van natuursteen of MDF. De Three-Fire 100 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat.

  € 2.895,00
   
  Three-Fire 100
 19. Widefire 140

  De Widefire 140 is de meest indrukwekkende gashaard uit de HuisSelectie van Warmtestore. Dankzij een fraaie vormgeving en realistische vuurbeeld, zal de Widefire 140 een echte eye-catcher zijn in uw woonkamer. Naast de indrukwekkende breedte van de Widefire 140 heeft de haard een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 36.3 cm! De Widefire 140 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, de haard is voorzien van elektronische ontsteking, timer en thermostaat. Tegen een meerprijs is een houtset of pebbles leverbaar.

  Adviesprijs: € 3.871,00

  Onze prijs: € 3.050,00

   
  Widefire 140
 20. Widefire 100

  Widefire 100 is de populairste gashaard van dit moment, dit vanwege zijn strakke vormgeving, spectaculair vuurbeeld en verhoogde brander in de haard! De verhoging in de brander zorgt ervoor dat zelfs op laagstand toch nog een sfeervol vuurbeeld in de haard aanwezig blijft. Daarnaast heeft de Widefire 100 een zeer geringe inbouwdiepte van maar liefst 34 cm! De Widefire 100 wordt standaard geleverd met een luxe afstandsbediening, convectieset, houtblokkenset en een gladde wand. Kom snel naar onze showroom in Amsterdam om de Widefire 100 brandend te bezichtigen.

  € 2.250,00
   
  Widefire 100

Items 1-20 of 31

per pagina

Stel een Aflopende Directie in