Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Wanders Flinstone

  De Wanders Flinstone is een apart vormgegeven buitenhaard. Zo heeft de Wanders Flinstone aan twee kanten een grote opening om zo vanuit elke hoek een prachtig zicht te hebben op het vuurbeeld. Ook voorziet de Wanders Flinstone op deze manier u van een aangename warmte. Standaard wordt de Wanders Flinstone geleverd in de kleur antraciet.

  € 295,00
   
  Wanders Flinstone
 2. Dik Geurts Norsk

  De Dik Geurts Norsk “Fire and Grill” is een degelijke barbecue die tevens als vuurschaal kan worden gebruikt. Zo kunt u nu ook in een wat kleinere tuin of terras genieten van een prachtig houtvuur. De Dik Geurts Norsk is eenvoudig in elkaar te zetten waarbij het rooster in verschillende hoogtes kan worden geplaatst.

  € 129,00
   
  Dik Geurts Norsk
 3. Euromac TGH12000

  Als het wat frisser begint te worden, kunt u toch genieten van een behaaglijke warmte op uw terras. De Euromac TGH12000 RVS terrasverwarmer, is gemaakt van RVS en de kap is gemaakt van aluminium. Om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen deze terrasverwarmer kunt gebruiken is hij voorzien van een omvalbeveiliging, zo kan hij elk zucht wind aan. Tevens voorzien van wieltjes, waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is en op elke gewenste plek kunt neerzetten. Deze terrasverwarmer kan een oppervlakte van wel 100 m2 verwarmen. Standaard wordt de Euromac TGH12000 geleverd in de kleur zwart, maar tegen een meerprijs is er een RVS variant leverbaar. Als accessoire is er een beschermhoes leverbaar voor de Euromac TGH12000

  € 230,00
   
  Euromac TGH12000

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in