Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

11 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Euromac Ring of Fire

  Met de Euromac Ring of Fire haalt u een ware blikvanger in huis. Door de heerlijke warmte wordt deze tafelhaard meestal gebruikt op een terras. U kunt er met meerdere personen omheen zitten waardoor iedereen kan genieten van de 12,3KW warmte. De Euromac Ring of Fire wordt altijd geleverd inclusief de nodige accessoires zoals elektronische ontsteking, variabele gascontrole en handige drukregelaar. Hierdoor heeft u direct een complete terraskachel waar u nog jaren van kunt genieten!

  € 699,00
   
  Euromac Ring of Fire
 2. Helex OutFire vuurbox

  De Helex OutFire vuurbox is een schitterende buitenhaard en grill in één. Zo is het mogelijk om eerst heerlijk te genieten van een lekker kampvuur, om daarna aardappelen te poffen in het as of vlees en groente te grillen met de grill- en warmhoudplaat. Voor de Helex OutFire vuurbox is gekozen voor de hoogste kwaliteit gietijzer, duurzaamheid en vormgeving. Met perfecte hittebestendige eigenschappen is de Helex OutFire vuurbox vormvast en hittebestendig. Standaard wordt de Helex OutFire vuurbox geleverd in de kleur antraciet. Tegen een meerprijs is er een geëmailleerde grill- en warmhoudplaat leverbaar.

  € 295,00
   
  Helex OutFire vuurbox
 3. Faber theBuzz Cortens staal

  De Faber theBuzz Cortens staal is een strak vormgegeven verrijdbare stalen buitenhaard op gas. Daardoor zal de Faber theBuzz Cortens staal een echte blikvanger worden in uw tuin of op uw terras. De warmte die afstraalt van de buitenhaard zorgt voor een aangenaam buitenleven, ongeacht welk seizoen het zal zijn. Tegen een meerprijs is een stijlvolle en bijpassende asbak en gasstopcontact leverbaar voor de Faber theBuzz Cortens staal.

  € 1.250,00
   
  Faber theBuzz Cortens staal
 4. Dik Geurts Norsk

  De Dik Geurts Norsk “Fire and Grill” is een degelijke barbecue die tevens als vuurschaal kan worden gebruikt. Zo kunt u nu ook in een wat kleinere tuin of terras genieten van een prachtig houtvuur. De Dik Geurts Norsk is eenvoudig in elkaar te zetten waarbij het rooster in verschillende hoogtes kan worden geplaatst.

  € 129,00
   
  Dik Geurts Norsk
 5. Wanders Jens

  De Wanders Jens is een apart vormgegeven buitenhaard, hierdoor krijgt u een echte eyecatcher in uw tuin. Ook voorziet de Wanders Jens u een aangename warmte. Zo kunt u vol genieten van het buitenleven! Standaard wordt de Wanders Jens geleverd in de kleur antraciet.

  € 295,00
   
  Wanders Jens
 6. Wanders Flinstone

  De Wanders Flinstone is een apart vormgegeven buitenhaard. Zo heeft de Wanders Flinstone aan twee kanten een grote opening om zo vanuit elke hoek een prachtig zicht te hebben op het vuurbeeld. Ook voorziet de Wanders Flinstone op deze manier u van een aangename warmte. Standaard wordt de Wanders Flinstone geleverd in de kleur antraciet.

  € 295,00
   
  Wanders Flinstone
 7. Euromac Undertable Heater

  De Euromac Undertable Heater is een kleine buitenverwarming, maar niet één van de minste. Laat je niet gek maken door de naam, want deze terrasbrander heeft toch nog een bereik van 3m. Dankzij deze hoogte is de Euromac Undertable Heater ideaal om dicht bij een lounge set in uw tuin of terras neer te zetten, waardoor u tijdens een frisse avond toch heerlijk kan genieten van de buitenlucht.

  € 79,00
   
  Euromac Undertable Heater
 8. Euromac PD1500T

  Stoer, strak en zwart, daarmee benoem je de Euromac PD1500T. Deze strakke terrasbrander is van dermate grote dat deze perfect past op de tafel in uw tuin of terras. Naast de warmte die wordt afgegeven door de halogeen lamp van de Euromac PD1500T, geeft deze ook licht af. Zo kunt u wanneer het donker is altijd nog een boek lezen of een spelletje doen.

  € 212,00
   
  Euromac PD1500T
 9. Euromac PD2100

  De Euromac PD2100 is een moderne strakke terrasstraler die spatwaterdicht is. Hiermee creëert men een aangename temperatuur buiten, ook al is het wat fris. Bij de Euromac PD2100 wordt gebruikt van een halogeen lamp. Deze lampen hebben een beter rendement, wat voor de gevoelstemperatuur alleen maar beter is. Zo kan een halogeen lamp wel zo’n 3m. bereik hebben tot het voorwerp.

  € 255,00
   
  Euromac PD2100
 10. Euromac Area Lounge Heater

  De Euromac Area Lounge Heater is nieuw in het assortiment van Euromac. Dankzij zijn grote vermogen van 5 tot 12kW is de Euromac Area Lounge Heater ideaal om grote terrassen of tuinen te verwarmen. Doordat de terrashaard is uitgevoerd met wieltjes is deze gemakkelijk te verplaatsen of op te ruimen in een garage of opbergingshoek. Zo is de Euromac Area Lounge Heater prima te plaatsen op een terras van een bar of restaurant, maar doet deze het ook prima in een tuin of veranda.

  € 260,00
   
  Euromac Area Lounge Heater
 11. Euromac TGH12000

  Als het wat frisser begint te worden, kunt u toch genieten van een behaaglijke warmte op uw terras. De Euromac TGH12000 RVS terrasverwarmer, is gemaakt van RVS en de kap is gemaakt van aluminium. Om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen deze terrasverwarmer kunt gebruiken is hij voorzien van een omvalbeveiliging, zo kan hij elk zucht wind aan. Tevens voorzien van wieltjes, waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is en op elke gewenste plek kunt neerzetten. Deze terrasverwarmer kan een oppervlakte van wel 100 m2 verwarmen. Standaard wordt de Euromac TGH12000 geleverd in de kleur zwart, maar tegen een meerprijs is er een RVS variant leverbaar. Als accessoire is er een beschermhoes leverbaar voor de Euromac TGH12000

  € 230,00
   
  Euromac TGH12000

11 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in