Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
  1. Outfire 1

    De Outfire 1 is een prachtige buitenhaard die u de mogelijkheid biedt om er zelfs op te bakken. Op deze manier kunt u niet alleen genieten van een prachtig haardvuur, daarnaast kunt u ook nog eens lekker koken op de speciaal daarvoor ontwikkelde RVS bakplaat. Daarnaast moet het gezegd dat de Outfire 1 zich kan beroepen op een uitstekende kwaliteit. Voor deze kachel werd gekozen voor een optimale duurzaamheid in combinatie met een prachtige en praktische vormgeving. Deze buitenkachel wordt standaard geleverd in het zwart en beschikt over een afvoerpijp van 120 cm. U kunt tegen een meerprijs een kap en vonkenvanger evenals een RVS bakplaat en wielen aankopen.

    € 425,00
     
    Outfire 1

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in