Kachelonline.nl: Houtkachel & gaskachel specialist

gashaarden

Gaskachels

Een gaskachel biedt vele voordelen en geeft een realistisch vuurbeeld. Zo kunt u steeds weer van een ander vlammenspel genieten, waarbij het vuur zich om een houtblok heen krult. Het vuur is echt en het modern gemak van een gashaard biedt praktisch uitkomst.

Bekijk onze collectie gaskachels »
houtkachels

Houtkachels

In ieder interieur komt een houtkachel uit de collectie van Kachelonline tot zijn recht. De collectie met houtkachels is bijzonder gevarieerd met unieke en originele modellen. Alle stijlsoorten worden vertegenwoordigd in het ruime assortiment.

Bekijk onze collectie houtkachels »
electrische haarden

Electrische haarden

De keuze voor een elektrische haard kunt u maken in plaats van de keuze voor een houtkachel of gaskachel. Een elektrische haard van Kachelonline biedt zicht op levensechte vlammen en bovendien kunt u met de voorkeur voor een verwarmingsfunctie rekening houden.

Bekijk onze collectie electrische haarden »
schouwen

Schouwen

Een schouw is een aanwinst voor het interieur en bepaalt mede de sfeer in huis. Schouwen zijn in ons assortiment in allerlei typen stijlen verkrijgbaar, zodat u altijd een passende schouw kunt vinden.


Bekijk onze collectie schouwen »
pellet kachels

Pellet kachels

Pelletkachels vormen een uitstekend alternatief voor andere vormen van hoofdverwarming, zoals voor een centrale verwarming of houtkachels. Kenmerkend voor een Pelletkachel is de verbranding van houtpellets.


Bekijk onze collectie pellet kachels »

9 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 1. Wanders Elm

  Hier vindt u de Wanders Elm kachel is geheel vrijstaand en kan ook op een plateau staan. Deze kachel is zowel stoer als sterk. Deze kachel beschikt over een zelfsluitende deur, externe beluchting achter en ook een aansluiting boven. Verder heeft de Wanders Elm speciaal reflecterend glas en een prachtig binnenwerk. De gietijzeren deur en de stalen zijpanelen zorgen er voor dat deze kachel ijzersterk is. Bij deze kachel kan de verbranding gedimd worden, die is volledig traploos. De Wanders Elm wordt standaard geleverd in de zwarte uitvoering. Op aanvraag is er ook een bijpassende voer bij te bestellen.

  € 2.195,00
   
  Wanders Elm
 2. Wanders Ruby

  Een unieke houtkachel vindt u in de Wanders Ruby. Met deze kachel kunt u grote houtblokken stoken waardoor u er niet veel naar om hoeft te kijken. De Wanders Ruby voldoet bovendien aan alle wensen en eisen die er tegenwoordig aan een houtkachel zijn. Deze kachel heeft geen handgreep gemonteerd. De keramische gasplaat zorgt er voor dat de Wanders Ruby goed tot zijn recht komt in ieder interieur. Deze kachel wordt inclusief een muurbeugel geleverd om het te monteren, op aanvraag is er ook een voet leverbaar.

  € 3.295,00
   
  Wanders Ruby
 3. Wanders Olaf Eco Round

  De Wanders Olaf Eco Round is een speksteenhaard met een optimaal rendement van maar liefst 85%. De Wanders Olaf Eco Round is eenvoudig en perfect regelbaar. De haard geeft een zeer fijne stralingswarmte af en blijft nog een geruime tijd nadat dat het vuur gedoofd is warmte afstralen, dankzij het speksteen. Met een houthaard van Wanders kiest u altijd voor een milieuvriendelijke haard. Zo voldoen de alle type haarden van Wanders aan alle strenge Europese en Duitse normen. De extra naverbranding van de rookgassen verzekert u van een hogere efficiëntie. Standaard wordt de Wanders Olaf Eco Round geleverd in de kleur antraciet en speksteen.

  € 3.995,00
   
  Wanders Olaf Eco Round
 4. Wanders Olaf Eco

  Wanders Olaf Eco is een strakke, functionele houthaard met een optimaal rendement! Het speksteen zorgt voor een langdurige, aangename en behaaglijke warmte in uw huis. Tevens is deze haard voorzien van de nieuwste technologie, namelijk van een rookgasomleiding wat ervoor zorgt dat de rookgassen het speksteen nog eens extra verwarmen zodat het rendement niet te evenaren is en wel op loopt tot 85%! Daarnaast is deze vrijstaande houthaard zeer eenvoudig te bedienen. Kortom de Wanders Olaf Eco voldoet aan al uw wensen! Standaard wordt de Wanders Olaf Eco geleverd in de kleur antraciet en speksteen.

  € 3.795,00
   
  Wanders Olaf Eco
 5. Wanders Oak Concrete

  De Wanders Oak Concrete is een prachtige vrijstaande houtkachel met een tijdloos design die zo is ontworpen dat hij uitvoerbaar is met verschillende onderstellen. Zo kunt u desgewenst eens in de zoveel tijd veranderen van onderstel wat zorgt dat het lijkt dat u constant een nieuwe haard heeft staan in uw interieur. De Wanders Oak Concrete is dan ook uitvoerbaar met de volgende onderstellen; Concrete base, Steel base, Wire base en Wood base. Standaard wordt de Wanders Oak Concrete geleverd met een Steel base onderstel. Tegen meerprijs zijn de onderstellen Concrete base, Wire base en de Wood base te verkrijgen.

  € 2.295,00
   
  Wanders Oak Concrete
 6. Wanders Olaf Eco Hoog

  De Wanders Olaf Eco Hoog is een speksteenhaard met een optimaal rendement van maar liefst 85%. De Wanders Olaf Eco Hoog is eenvoudig en perfect regelbaar. De haard geeft een zeer fijne stralingswarmte af en blijft nog een geruime tijd nadat dat het vuur gedoofd is warmte afstralen, dankzij het speksteen. Met een houthaard van Wanders kiest u altijd voor een milieuvriendelijke haard. Zo voldoen de alle type haarden van Wanders aan alle strenge Europese en Duitse normen. De extra naverbranding van de rookgassen verzekert u van een hogere efficiëntie. Standaard wordt de Wanders Olaf Eco Hoog geleverd in de kleur antraciet en speksteen.

  € 4.195,00
   
  Wanders Olaf Eco Hoog
 7. Wanders Square 40G Wall

  De Wanders Square 40G Wall is een compacte vrijhangende gashaard met een vermogen van 3.9kW. Het prachtige vuurbeeld geven aangename warmte en sfeer af in uw ruimte. Door het gesloten verbrandingssyteem is de Wanders Square 40G Wall vrijwel op iedere plek in de woonkamer te plaatsen en kan direct op de buitengevel aangesloten worden. Ook is een optie om deze haard aan te sluiten om een bestaand schoorsteenkanaal. De Wanders Square 40G Wall wordt standaard geleverd met afstandsbediening en houtset of kiezelset. Tegen een meerprijs zijn serpentino zijnpanelen leverbaar. De propaan uitvoering van de Wanders Square 40G Wall is alleen leverbaar met een kiezelset.

  € 2.395,00
   
  Wanders Square 40G Wall
 8. Wanders Jules

  De Wanders Jules is een vrijstaande doorkijkhaard zodat u kunt genieten aan beide zijden van een schitterend zicht op het vuurbeeld. Doordat de Wanders Jules is uitgevoerd met een moderne antraciete mantel kunt u in vrijwel elke grote ruimte de doorkijkhaard plaatsen. Het grote vermogen van de Wanders Jules is uitermate geschikt om grote ruimtes te verwarmen. Standaard wordt de Wanders Jules geleverd in de kleur antraciet en moderne ombouw.

  € 3.850,00
   
  Wanders Jules
 9. Wanders Oak Steel

  De Wanders Oak Steel is een prachtige vrijstaande houtkachel met een tijdloos design die zo is ontworpen dat hij uitvoerbaar is met verschillende onderstellen. Zo kunt u desgewenst eens in de zoveel tijd veranderen van onderstel wat zorgt dat het lijkt dat u constant een nieuwe haard heeft staan in uw interieur. De Wanders Oak Steel is dan ook uitvoerbaar met de volgende onderstellen; Concrete base, Steel base, Wire base en Wood base. Standaard wordt de Wanders Oak Steel geleverd met een Steel base onderstel. Tegen meerprijs zijn de onderstellen Concrete base, Wire base en de Wood base te verkrijgen.

  € 1.695,00
   
  Wanders Oak Steel

9 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

onze merken